Yandex Metrica

Ata Emre Akman kimdir? Ata Emre Akman'ın ölümünde bir kişi daha tutuklandı!

Ata Emre Akman kimdir? Ata Emre Akman'ın ölümünde bir kişi daha tutuklandı!

Ata Emre Akman kimdir? Balıkesir'de meydana gelen bir cinayet ülke gündemine oturdu. Moto kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman pizza teslimi yaptığı bir apartmanın önünde vahşice katledildi. Eli bıçaklı katil zanlısı Ata Emre Akman'a motosiklete bineceği sırada bıçakla saldırdı. Çok sayıda bıçak darbesi olan Akman'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ata Emre Akman'ın ölümünde bir kişi daha tutuklandı!

Gündem

18.05.2024, 13:56

Balıkesir'de kan donduran bir cinayet meydana geldi. Üniversite öğrencisi Ata Emre Akman Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokağı'nda bir adrese pizza siparişi yapmak için yola çıktı. Genç kurye motosiklete bineceği sırada 17 yaşındaki E.Ö. tarafından vahşice bıçaklanarak öldürüldü. 

Ağrı Dağı'nda donarak can vermişlerdi: Felaketin görüntüleri ortaya çıktı Ağrı Dağı'nda donarak can vermişlerdi: Felaketin görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

ATA EMRE AKMAN KİMDİR?

Ata Emre Akman Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü'nde eğitim hayatını sürdürüyordu.

Bir yandan da para kazanmak için moto kuryelik payan Ata Emre Akman uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti.

20 yaşındaki genç üniversiteli Ata Emre Akman'ın katilinin 17 yaşındak. E.Ö olduğu öğrenildi. 

Alkollü olduğu öğrenilen E.Ö. ile onu sakladığı belirlenen babası O.Ö,  Altıeylül ilçesi Hacı İlbey Mahallesi'ndeki evlerinde gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Ö. tutuklandı. O.Ö, serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken tekrar gözaltına alınan E.Ö.'nün babası Orhan Özdemir (38) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün gece Karesi ilçemizde kuryelik yaparak harçlığını çıkaran üniversite öğrencimizin hunharca bıçaklanarak öldürüldüğünü üzüntüyle öğrendim. Emniyetimiz tarafından şüpheli şahıslar yakalanmıştır. Hayatını kaybeden öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim." ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading