Yandex Metrica

Bakan Işıkhan'dan emeklilere dev müjde: Yüzde 15 indirim olacak

Bakan Işıkhan'dan emeklilere dev müjde: Yüzde 15 indirim olacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emeklilere müjdeli haber geldi. Işıkhan, yaptığı açıklamada ''Emeklilere özel kamu tesislerini açıyoruz. Emeklilerimize bu tesislerde yüzde 15 indirim olacak.'' dedi.  

Ekonomi

20.05.2024, 06:01

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında konuştu. 

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren açıklama Bakan Işıkhan'dan geldi.

SGK'yı emeklilerin hayat kalitesini artıracak, arz odaklı hizmetlerle dinamik bir yapıya kavuşturduklarını belirten Bakan Işıkhan "SGK'yı emeklilerimizin hayat kalitesini artıracak, arz odaklı hizmetlerle dinamik bir yapıya kavuşturuyoruz. Bu model kapsamında emeklilerimize yönelik; sağlık hizmetlerinden, sosyal etkinliklere kadar geniş bir yelpazede hizmetler sunulacak" ifadelerini kullandı.

Milyarlarca metreküp doğalgaz oluk oluk Türkiye'ye akacak: Türkiye'de doğalgaz hub'u oluşturacaklar Milyarlarca metreküp doğalgaz oluk oluk Türkiye'ye akacak: Türkiye'de doğalgaz hub'u... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE ÖZEL İNDİRİMLER

Bakan Işıkhan, indirim ve kampanyalara dair sevindiren gelişmeyi duyurdu. Bakan Işıkhan, emekllilerin hayat şartlarını kolaylaştıracak adımları tek tek sıraladı.

* Emeklilerimiz tüm illerde yer alan kamuya ait müsafirhane, öğretmenevi, sosyal tesisler ve konuk evlerinden tıpkı kamu görevlileri gibi faydalanabilecek.

* Emeklilere kamu tesislerinde yüzde 15 indirim olacak.

* Emeklikart'a indirimler tanımlanacak.

* Kredi ve yurtlar kurumu bünyesinde yaz aylarında uygun olan yurtlar 1 aylık dönemde emeklilerin ücretsiz kullanımına açılacak.

İslam Memiş'ten zengin olma tüyosu: Gram altın düşerken toplayın, önce 3000, sonra 3500 TL olacak! İslam Memiş'ten zengin olma tüyosu: Gram altın düşerken toplayın, önce... Haberi Görüntüle

YÜZDE 10 İNDİRİM OLACAK

* Emekli kartları aracılığıyla fatura ödemelerinde, eczane ve market harcamalarında belirlenen giyim mağazalarında indirimler tanımlanacak.

* Emeklilerin yaşam koşullarını kolaylaştıracak teknonolojik çözümleri devreye alacağız.

* PTTCELL tarafından emeklilere özel indirim paketi oluşturuldu. PTT Kargo'da emeklilere özel indirimler sağlanıyor.

* TCDD'de yıl boyunca emekliler için ana hat trenlerinde yüzde 10 indirim sağlandı.

Habere Tepki Ver

6

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading