Yandex Metrica

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday oldu! İlk açıklamanın yapılması an meselesi...

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday oldu! İlk açıklamanın yapılması an meselesi...

Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor deplasmanında ağır darbe alan Fenerbahçe'de, bir yandan Haziran ayında yapılacak seçimli olağanüstü genek kurul toplantısına hazırlanıyor. Mevcut başkan Ali Koç'un başarısızlıkları üzerine aday olup olmayacağı merak konusu olurken eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında flaş etkisi yaratacak bir iddia geldi. Mevcut başkanın başarısız performansı ve adayların yetersizliği nedeniyle aday olma kararı aldığı öne sürüldü. Yıldırım adaylık kararını önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklaması bekleniyor. Peki Aziz Yıldırım aday olacak mı? Ali Koç tekrar aday olacak mı? 

Spor

18.05.2024, 01:41

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasına lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kalan Fenerbahçe arayı kapatamadı.

Sivasspor ve Konyaspor maçlarında puan kaybı yaşayan lacivertli ekip, şampiyonluk yolunda ağır darbe alan taraf oldu.

Serikspor neden U19 takımıyla çıktı? Erokspor Şampiyon oldu mu? Serikspor neden U19 takımıyla çıktı? Erokspor Şampiyon oldu mu? Haberi Görüntüle

HAZİRAN'DA SEÇİM HEYECANI

Fenerbahçe yönetimi, sarı lacivert renklere gönül bağlamış taraftara verdiği şampiyonluk sözünü yerine getiremeyecek olmanın üzüntüsünü yaşarken bir yandan da Haziran ayında yapıcak seçimli kongre kurulu toplantısına hazırlanmaya başladı. Fenerbahçe camiasının en çok merak ettiği iki soru,  Aziz Yıldırım aday olacak mı? Ali Koç tekrar aday olacak mı? 

Trabzonspor'un eski futbolcusu için akılalmaz iddia: Kendisini isteyen takıma ikizini yolladı: Teste sokulacak Trabzonspor'un eski futbolcusu için akılalmaz iddia: Kendisini isteyen takıma ikizini... Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMA 

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre,  Aziz Yıldırım başkanlık döneminde sportif ve idari birimlerin birlikte çalıştığı, 'Hazır olun ve benden haber bekleyin' talimatını verdi.

Haberin detayında, Fenerbahçe Kongresi ve Divan Üyeleri, Aziz Yıldırım'ın seçimli genel kurulda aday olması için noter imzalı beyanname toplamaya başladı bilgisi verildi.

Ali Koç'u beklemedi! Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığını resmen açıkladı! Ali Koç'u beklemedi! Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığını resmen açıkladı! Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Fenerbahçe'de eski başkan Aziz Yıldırım haziran ayında yapılacak kongrede başkanlığa yeniden aday olma kararı aldı.

Arda Güler'in imzası her yerde! Resmen akım başlattı Arda Güler'in imzası her yerde! Resmen akım başlattı Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ ADAY OLACAK MI?

Fenerbahçe başkanlığına aday olacak isimlerin oldukça merak edildiği şu sıralarda bu seneyi sayarsak 6 yıllık başarısızlıkla anılan mevcut başkan Ali Koç'un aday olup olmayacağı hala gizemini koruyor.

4 Haziran 2018 tarihinde Aziz Yıldırım'dan başkanlığı devralmıştı. 26 Haziran 2021 tarihinde ise teka aday olarak girdiği başkanlık seçimini 6 bin 459 oy olarak kazanmıştı.

Uğurcan Çakır transferi için resmi açıklama geldi Uğurcan Çakır transferi için resmi açıklama geldi Haberi Görüntüle

ADAY OLMAYACAĞIM DEMİSTİ!

Ancak Ali Koç, Şubat ayında yaptığı açıklamayla, sezon sonunda görevi bırakacağını "Allah'ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın" ifadelerini kullanmıştı.

Kulislerde konuşulan iddalara göre Ali Koç, bu kararından geri döndü ve seçime tekrar girme kararı aldığı öne sürüldü. Koç net kararını ilerleyen günlerde gerçekleştireceği basın toplantısında açıklayacak.

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading