Yandex Metrica

Sitede Ara

Serikspor neden U19 takımıyla çıktı? Erokspor Şampiyon oldu mu?

Serikspor neden U19 takımıyla çıktı? Erokspor Şampiyon oldu mu?

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Erokspor ve Serikspor dün karşı karşıaya geldi. Erokspor maçına protesto ederek U19 takımı ile çıkan  Serikspor'un küme düşme tehlikesi durumuyla karşı karşıya kaldı. Peki, Serikspor neden U19 takımıyla çıktı? Erokspor Şampiyon oldu mu?

Spor

13.05.2024, 02:01

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un son haftasında Serikspor evinde Esenler Erokspor'u ağırladı. 

Serik Belediyespor'un U19 ile sahaya çıkması büyük bir tepkiye neden oldu.

Lider Erokspor'un şampiyonluğunu ilan ettiği maçta Seriksporlu oyuncular maça çıkmayacaklarını 2 gün önce duyurmuştu.

Galatasaray'a 18'lik golcü! Anton Matkovic'in bonservis bedeli ortaya çıktı Galatasaray'a 18'lik golcü! Anton Matkovic'in bonservis bedeli ortaya çıktı Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

TFF 1. Lig'e çıkmayı başaran Erokspor, U19 takımına 6 gol atarak şampiyonluğunu ilan etti.

İki hafta önce Zonguldak Kömürspor'u mağlup ederek ligde kalmayı garantileyen Antalya temsilcisi yeniden küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir.

Dursun Özbek’ten iddialı sözler: Ben buraya peşkeş çekmeye gelmedim! Dursun Özbek’ten iddialı sözler: Ben buraya peşkeş çekmeye gelmedim! Haberi Görüntüle

SERİKSPOR NEDEN U19 TAKIMIYLA ÇIKTI?

Serik Belediyespor futbolcuları, sezon boyunca mağdur edildiklerini belirten bir metin yayınladı.

Son olarak da kazanarak ligde kalmayı garantilediğimiz Zonguldak Kömürspor maçı primi de ödenmemiş olup muhatap alabileceğimiz kimseye de ulaşılamamıştır. Bizlere, özellikle son üç aylık süreçte Belediyenin seçim sürecinde olduğu ve seçimden sonra ödemelerin gerçekleşeceği vâdedilmiştir.

Galatasaray'dan ilk resmi teklif! Yıldız Barcelona'dan geliyor Galatasaray'dan ilk resmi teklif! Yıldız Barcelona'dan geliyor Haberi Görüntüle

“AYLARDIR SÖZÜ VERİLEN PEŞİLAT VE MAÇ BAŞI ÖDEMELERİ VERİLMEDİ”

Serik Belediyespor futbolcuları olarak, alın terimizle sorunlarımızı lig sonuna kadar halı altına süpürerek takımımızı ligde bıraktık.

Ancak bu süreçte SERİK BELEDİYESPOR sahipsiz bırakıldı ve bizler zor günler geçirirken deplasmanlarda, bayramlarda ve özellikle ligde kalmayı garantilediğimiz Zonguldak Kömürspor maçından sonra yalnız bırakıldık. Aylardır söz verilen peşinat ve maç başı ödemeleri içeride olmasına rağmen bu zamana dek hiç bir açıklama yapmadık.

Son olarak da kazanarak ligde kalmayı garantilediğimiz Zonguldak Kömürspor maçı primi de ödenmemiş olup muhatap alabileceğimiz kimseye de ulaşılamamıştır. Bizlere, özellikle son üç aylık süreçte Belediyenin seçim sürecinde olduğu ve seçimden sonra ödemelerin gerçekleşeceği vâdedilmiştir.

Kenan Yıldız'dan 75 bin kişi önünde zafer: Juventus'ta forma giyen milli futbolcu, İtalya'da bir ilki yaşadı Kenan Yıldız'dan 75 bin kişi önünde zafer: Juventus'ta forma giyen... Haberi Görüntüle

''MAĞDUR EDİLDİK''

Bugün lig biterken gelinen nokta da görüyoruz ki gurur ve şerefimiz ile ligde bıraktığımız Serik Belediyespor futbolcuları olarak mağdur edildik. Verilen sözler tutulmadığı takdirde Cumartesi günü oynanacak olan Esenler Erokspor maçına çıkmama kararı aldığımızı bildiririz.

Galatasaray'dan Fenerbahçeliler kızdıracak istek! TFF'den resmi talep Galatasaray'dan Fenerbahçeliler kızdıracak istek! TFF'den resmi talep Haberi Görüntüle

3 PUANI SİLİNECEK

Serik Spor Teknik Direktörü Cem Kavçak, yaşananların ardından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Şampiyonluğu doğrudan etkileyecek Esenler Erok maçına yönetim kurulunun U-19 takımıyla çıkma kararı alması sebebiyle oluşacak şaibeli ortamın içerisinde adımızın bulunmasını istemediğimizden dolayı, biz de teknik ekip olarak maça çıkmama kararı aldık.

Zonguldak Kömürspor, Kırklarelispor'u deplasmanda 3-1 yendi. 38 puana yükseldi. Serikspor 40 puanda kaldı. Maça U-19 takımıyla çıktığı için ceza alırsa Serikspor'un 3 puanı silinecek. 37 puanla düşecek. Kömürspor ligde kalacak.

Geçen hafta bu grupta Ankaraspor ile Nazillispor arasında "şut çekilmeyen" bir maç oynandı. 0-0 biten maç sonunda Ankaraspor, play-offlara kaldı. Nazillispor'da kümede aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading