Yandex Metrica

Arda Güler için bomba iddia! İspanyollar yeni takımını duyurdu

Arda Güler için bomba iddia! İspanyollar yeni takımını duyurdu

Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'e yeni bir talip var. İspanyol basınından El Mira'nın iddiasına göre; Real Madrid'de istediği süreyi alamayan ve bu durumdan rahatsız olan Arda Güler, sezon sonunda Sevilla'ya kiralık olarak gönderilebilir.

Spor

14.04.2024, 18:01

Sezon başında Fenerbahçe'den yüksek bir bedelle dünya devi Real Madrid'e transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklardan dolayı istediği süreyi alamayan ve bu durumdan rahatsız olan Arda Güler'le ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Arda Güler yine ilk 11'de mi? Real Madrid - Alaves maçı için geri sayım başladı Arda Güler yine ilk 11'de mi? Real Madrid - Alaves... Haberi Görüntüle

SEVİLLA KİRALAMAK İSTİYOR

İspanyol basınından El Mira'nın iddiasına göre; Real Madrid'de istediği süreyi alamayan ve bu durumdan rahatsız olan Arda Güler için Sevilla harekete geçti.

La Liga ekiplerinden Sevilla'nın Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'i kiralamak için devreye girebileceği iddia edildi.

Endülüs takımının sportif direktörü Victor Orta'nın, kalitesine hayran olduğu Arda Güler için kiralama teklifinde bulunacağı ifade edildi.

Fenerbahçe Beko - Panathinaikos maçı ne zaman? THY Euroleague Final Four hangi tarihte? Fenerbahçe Beko - Panathinaikos maçı ne zaman? THY Euroleague Final... Haberi Görüntüle

ANCELOTTİ'YE KIZGIN

El Mira'nın haberine göre; 19 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler'in İspanyol devinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı ve İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'ye son derece kızgın olduğu iddia edildi.

Şimdi Real Madrid düşünsün! Arda Güler 3 gol attı her şey değişti Şimdi Real Madrid düşünsün! Arda Güler 3 gol attı her... Haberi Görüntüle

KİRALIK GİTMEYE SICAK BAKIYOR

Söz konusu haberde Arda Güler'in, Real Madrid'de yedek kulübesinde kalarak kariyerinin sekteye uğramasını istemediği ve başka bir LaLiga takımına kiralık olarak gitmeyi memnuniyetle karşılayacağı iddia edildi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading