Yandex Metrica

Sitede Ara

8 Mart Van okul tatil mi? Van Başkale, Edremit, Muradiye, Gürpınar okullar tatil mi ilan edildi?

8 Mart Van okul tatil mi? Van Başkale, Edremit, Muradiye, Gürpınar okullar tatil mi ilan edildi?

8 Mart 2024 Van'da yoğun kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika uyarısında, Van'ın Edremit, İpekyolu, Tuşba, Bahçesaray, Başkale, Çaldıran, Çatak, Erciş, Gevaş, Gürpınar, Muradiye, Özalp ve Saray ilçeleri için kritik uyarılar yapıldı. Öğrenci ve veliler 8 Mart Cuma 2024 tarihinde okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Van'da tatil mi edildi? 8 Mart Cuma günü Van'da okul tatil mi? Van Başkale'de okullar tatil mi edildi?  

Gündem

08.05.2024, 07:25

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8 Mart Cuma günü için Van'a kritik uyarılarda bulundu. 7 Mart Perşembe günü Van Başkale'de yoğun kar yağışından dolayı okullara 1 günlük eğitime ara verilmişti. Veliler ve öğrenciler gözünü Van'da 8 Mart Cuma günü okulların tatil edilip edilmediğine çevirdi. Van'ın Edremit, İpekyolu, Tuşba, Bahçesaray, Başkale, Çaldıran, Çatak, Erciş, Gevaş, Gürpınar, Muradiye, Özalp ve Saray ilçeleri için kritik uyarılar yapıldı. Meteoroloji Van için kuvvetli kar yağışının devam edeceğini açıkladı. Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Van'da tatil mi edildi? 8 Mart Cuma günü Van'da okul tatil mi? Van Başkale'de okullar tatil mi edildi?  

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme! Savcıdan talimat: Polis müdürlerinin evine baskın! Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme! Savcıdan talimat: Polis müdürlerinin... Haberi Görüntüle

8 MART CUMA VAN'DA OKULLAR TATİL Mİ İLAN EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamalarından sonra Van'da 8 Mart Cuma günü kar yağışı etkisini ciddi şekilde göstermeye başladı. Peki 8 Mart Cuma günü okullar Van'da tatil mi ilan edildi?

Numan Kurtulmuş'tan anayasa mesajı: Kapıyı açık tuttular Numan Kurtulmuş'tan anayasa mesajı: Kapıyı açık tuttular Haberi Görüntüle

8 MART CUMA 2024 VAN'DA HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Van'ın Edremit, İpekyolu, Tuşba, Bahçesaray, Başkale, Çaldıran, Çatak, Erciş, Gevaş, Gürpınar, Muradiye, Özalp ve Saray ilçeleri için kritik uyarılar gerçekleştirdi. Öğrenciler ve veliler Van'da okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki Van Valiliği  ve MEB açıklama yaptı mı?

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gürcistan ile ticarette hedef 5 milyar dolar Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gürcistan ile ticarette hedef 5 milyar... Haberi Görüntüle

8 MART CUMA GÜNÜ MEB TATİL ETTİ Mİ? VAN VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI MI?

7 Mart Perşembe günü Van Başkale'de okullar 1 günlük tatil ilan edilmişti. Fakat 8 Mart Cuma günü için okulların tatil edilip edilmediği ile ilgili herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı. Resmi açıklama yapıldığı taktirde haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

5

3

4

1

0

1

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading