Yandex Metrica

31 Mart 2024 seçim yasakları saat kaçta bitecek? Seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

31 Mart 2024 seçim yasakları saat kaçta bitecek? Seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

2024 yerel seçimler 31 Mart Pazar günü ülke genelinde yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oylarını kullanırken seçim sonuçları ise şimdiden heyecanla sorgulanıyor. Seçim yasaklarının sona ermesinin ardından ilk sonuçlar da gelmeye başlayacak. Peki 31 Mart 2024 seçim yasakları saat kaçta bitecek? Seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Gündem

31.03.2024, 21:26

31 Mart 2024 Pazar günü ülke genelinde milyonlarca seçmen sandık başına giderek demokrasi şenliğine katıldı. Tüm Türkiye'de sandıkların kapanmasına sayılı saatler kala vatandaşların heyecanlı bekleyişi de arttı. Seçim sonuçları için önce sandıkların kapanması gerekecek ardından sandıklardaki oy sayımlarına geçilecek. YSK'nin seçim yasağı sona ermeden ise sandık verileri paylaşılmayacak. Peki 31 Mart 2024 seçim yasakları saat kaçta bitecek? Seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak mı? Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak... Haberi Görüntüle

31 MART 2024 YEREL SEÇİM YASAKLARI SAAT KAÇTA BİTECEK?

2024 Pazar akşamı seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş artacak. Yüksek Seçim Kurulu yasakları kapsamında seçim sonuçları belli bir saatten önce verilmeyecek. YSK seçim yasaklarının saat 21.00 gibi kalkması bekleniyor. YSK kararı doğrulutusunda seçim yasağının 21.00'den önce de kalkması muhtemel. YSK 21.00'den önce de yayınların serbest bırakılmasına karar verilebilecek.

Son dakika... Dışişleri'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ertelediği ABD ziyaretine ilişkin açıklama: Programlar uyuşmadı Son dakika... Dışişleri'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ertelediği ABD ziyaretine ilişkin açıklama:... Haberi Görüntüle

SEÇİM SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Seçim sonuçları saat 21.00'den önce açıklanamayacak. Ancak YSK yasaklar erkenden sona ererse 21.00'den önce de seçim sonuçları gelebilir. Anadolu Ajansı seçim sonuçlarını anlık olarak paylaşacak. 

Nihal Candan hapisten mi çıktı, neden? Nihal Candan cezaevinden niye çıktı, ne oldu? Nihal Candan hapisten mi çıktı, neden? Nihal Candan cezaevinden niye... Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SEÇİM SONUÇLARI 

31 Mart pazar günü oy verme sürecinde kıraathane, kafe, internet kafeler gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı olacak.

Eğlence yeri niteliği taşıyan lokantalarda yalnızca yemek verilebilecek. Seçim yasaklarına uyulması şartıyla 31 Mart Pazar günü sadece saat 18.00’den sonra düğün yapılabilecek.

Seçim günü emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlardan başka hiçbir kimse silah, her türlü kesici, delici veya bereleyici aletleri köy, kasaba ve şehirlerde taşıyamayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading