Yandex Metrica

Nihal Candan hapisten mi çıktı, neden? Nihal Candan cezaevinden niye çıktı, ne oldu?

Nihal Candan hapisten mi çıktı, neden? Nihal Candan cezaevinden niye çıktı, ne oldu?

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla 5.5 ay önce tutuklandıktan sonra sağlık sorunları yaşamaya başladı. Cezaevindeki sürecinde 37 kiloya kadar düşen Candan'ın sağlık durumu endişe yaratmıştı. Sonunda, cezaevinde gerekli sağlık tedavisi göremeyeceğine dair doktor raporu üzerine tahliye kararı alındı. Tahliye olup olmadığı ve cezaevinden çıktığı konusu ise şu anda gündemin ana başlıklarından biri haline geldi. Peki, Nihal Candan hapisten mi çıktı, neden? Nihal Candan cezaevinden niye çıktı, ne oldu?

Gündem

03.05.2024, 16:36

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamaları ile 5.5 ay önce tutuklandıktan sonra cezaevinde sağlık sorunları yaşamaya başladı. Özellikle anoreksiya nedeniyle, Candan'ın kilosu 37'ye kadar düştü. Bu durum, onun cezaevindeki zorlu sürecini daha da karmaşık hale getirdi. Peki, Nihal Candan hapisten mi çıktı, neden? Nihal Candan cezaevinden niye çıktı, ne oldu?

Bakan Yerlikaya duyurdu! Terör örgütüne BOZDOĞAN-30 darbesi! 147 kişi yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu! Terör örgütüne BOZDOĞAN-30 darbesi! 147 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

NİHAL CANDAN HAPİSTEN Mİ ÇIKTI, NEDEN?

Dün hastaneye kaldırılan Nihal Candan'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyunca, cezaevindeki tedavisine son verilmesine karar verildi. Doktor raporu cezaevinde uygun bir şekilde tedavi edilemeyeceğini belirtince, Candan'ın tahliyesine karar verildi.

Kılıçdaroğlu hakkında neden hapis istendi? Kılıçdaroğlu hapis cezası mı aldı? Kılıçdaroğlu hakkında neden hapis istendi? Kılıçdaroğlu hapis cezası mı aldı? Haberi Görüntüle

NİHAL CANDAN CEZAEVİNDEN NİYE ÇIKTI, NE OLDU?

Nihal Candan'ın tahliye edilmesi için umutlarını dile getiren Candan kardeşlerin avukatı Kasım Ergün, "Dünkü gelişmelerden sonra cezaevinde durumu öğrendikten sonra savcılıktan sağlık nedeniyle tahliye talep etti. Dosya savcısı kendi kararıyla bu sabah sağlık durumları gerekçesiyle tahliyesine karar verdi" şeklinde konuştu.

Futbol dünyasını dolandıran banka müdürü Seçil Erzan ile aynı koğuşta bulunan kardeşlerden Nihal Candan, psikolojik sıkıntılar yaşamaya başladı. Daha önce anoreksiya tedavisi gören Candan, cezaevi yönetimine karşı bir tepki olarak yemek yemeyi reddetti ve kilosu 37'ye kadar düştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading