Yandex Metrica

Sitede Ara

Özgür Özel, CHP'li belediyelerdeki eş dost kayırmacılığıyla ilgili konuştu: 'Yapmayın kardeşim diyorum'

Özgür Özel, CHP'li belediyelerdeki eş dost kayırmacılığıyla ilgili konuştu: 'Yapmayın kardeşim diyorum'

CHP Genel Başkanı Özel, CHP'li belediyelerdeki eş dost kayırmacılığıyla ilgili olarak "Buradan bir kez daha söylüyorum, eş dost kayırmacılığı CHP'nin yapacağı bir iş değildir. Yapmayın kardeşim diyorum." dedi.

Gündem

19.05.2024, 16:01

Habertürk canlı yayınında gündeme dair soruları cevaplayan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabulü ve CHP'li belediyelerdeki eş dost kayırmacılığla ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabulüyle ilgili soruya cevap veren Özel, cumhurbaşkanına dış politikayla ilgili bir dosya sunduğunu belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iade-i ziyaretiyle ilgili henüz bir gelişme olmadığını söyleyen Özgür Özel, söz konusu ziyaretin CHP Genel Merkezi'nde olacağını belirtti.

Libya tezkeresiyle ilgili olarak şu an bir tezkere gelse buna destek vereceklerinin işaretini veren Özel, Libya'da dengelerin değiştiğini ve gelecek tezkerenin barış tezkeresi olacağını söyledi. 

Bakan Yerlikaya duyurdu! 9 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı var Bakan Yerlikaya duyurdu! 9 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı var Haberi Görüntüle

CHP'Lİ BELEDİYELERDEKİ EŞ DOST KAYIRMACILIĞI

Özgür Özel, CHP'li belediyelerdeki eş dost kayırmacılığıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: "İlk önce Balıkesir'de belediye başkanımız 6 ay boyunca kendisine yardımcı olduğu gerekçesiyle milletvekilimizin ağabeyini danışman atadı. İki tarafa da telefon açtım ve hemen vazgeçtiler. Dün Bursa ile konuştuk. Net olarak mesajınızı verdik. İstifa ettirdiler. Bugün Adana'dan bir haber geldi. Oraya net olarak mesajımızı verdik, çözülecek. Buradan bir kez daha söylüyorum, eş dost kayırmacılığı CHP'nin yapacağı bir iş değildir. 'Yapmayın kardeşim.' diyorum. İstismar edilir. Burada tavrın net. Bizde öyle bir şey yok. Genel başkanın yapmadığı yerde siz de yapmayacaksınız kardeşim. O konuda tavizimiz yok."

Bu arada Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı da eleştiren Özel, göçmenlere nikah ücretini 10 bin liraya yükseltmesini ve uyguladığı göçmen politikasını doğru bulmadığını belirtti. özel, göçmen politikasının yerel yöneticilerin işi olmadığını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading