Yandex Metrica

2024 İŞKUR 8000 SAĞLIK PERSONEL ALIMI! Sağlık Bakanlığı bünyesine 8000 yeni sözleşmeli sağlık işçisi alınacak! Başvuru şartları neler? Kadro ve branşlar belirlendi mi? KPSS şartı yok!

2024 İŞKUR 8000 SAĞLIK PERSONEL ALIMI! Sağlık Bakanlığı bünyesine 8000 yeni sözleşmeli sağlık işçisi alınacak! Başvuru şartları neler? Kadro ve branşlar belirlendi mi? KPSS şartı yok!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabine Toplantısı sonrasında müjdeli haberi duyurdu. Sağlık Bakanlığı'na İŞKUR üzerinden 8000 yeni sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Bakan Koca, ''Sözleşmeli pozisyonlara 27 bin çalışma arkadaşımızın herhangi bir mülakat süreci olmadan atamaları yapıldı. Yeni çalışma arkadaşlarımız inşallah en kısa sürede atama süreçleri tamamlanarak görevlerine başlayacak ve bize güç verecek'' dedi. 2024 yılında Sağlık Bakanlığı'na 27 bin personele ek olarak 8000 sağlık personeli daha alınacağını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kadro ve branşları da duyurdu. Peki 2024 İŞKUR 8000 SAĞLIK PERSONEL ALIMI! Sağlık Bakanlığı bünyesine 8000 yeni sözleşmeli sağlık işçisi alınacak! Başvuru şartları neler? Kadro ve branşlar belirlendi mi?  

Gündem

18.05.2024, 00:24

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabine Toplantısı sonrasında müjdeli haberi duyurdu.

İŞKUR üzerinden Sağlık Bakanlığı'na 27 bin sözleşmeli personel alımı müjdesinden sonra, 2024 Mart ve Nisan ayında 8000 sözleşmeli personel alınacağının müjdesi duyuruldu.

Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Çıkartılan yasa ile birlikte sağlık alanında personel problemi yaşayan bölgelerde sözleşmeli personel alımı yapılmasının önü açıldı. Sağlık Bakanlığı bünyesine 8000 yeni sağlık personeli alınacak.

Bakan Koca, ''Sözleşmeli pozisyonlara 27 bin çalışma arkadaşımızın herhangi bir mülakat süreci olmadan atamaları yapıldı. Yeni çalışma arkadaşlarımız inşallah en kısa sürede atama süreçleri tamamlanarak görevlerine başlayacak ve bize güç verecek'' ifadeleri ile Sağlık Bakanlığı'na 8000 KPSS şartsız sözleşmeli personel alınacağını açıkladı.

İletişim Başkanı Altun'dan ABD'ye uyarı: 'Terör örgütlerine desteğin kesilmesi, Türkiye'nin müttefiklerinden en doğal beklentisidir' İletişim Başkanı Altun'dan ABD'ye uyarı: 'Terör örgütlerine desteğin kesilmesi, Türkiye'nin... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ 8000 PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlık bünyesine 8000 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bakan Koca başvuruların İŞKUR üzerinden gerçekleşeceğini açıklayarak şu ifadeleri kullandı;

''Sözleşmeli pozisyonlara 27 bin çalışma arkadaşımızın herhangi bir mülakat süreci olmadan atamaları yapıldı. Yeni çalışma arkadaşlarımız inşallah en kısa sürede atama süreçleri tamamlanarak görevlerine başlayacak ve bize güç verecek''

Zeynep Mayruk kimdir? Zeynep Mayruk Yıldırım Mayruk'un kızı mı, akrabası mı? Zeynep Mayruk kimdir? Zeynep Mayruk Yıldırım Mayruk'un kızı mı, akrabası... Haberi Görüntüle

8000 SAĞLIK PERSONELİ HANGİ BRANŞ VE KADROLARDA İŞE ALIM GERÇEKLEŞTİRİLECEK?

Fahrettin Koca, ''Önümüzdeki günlerde ÖSYM'nin sınav sonuçlarını açıklamasını bekliyoruz. Bilindiği gibi son çıkan yasada yan dal uzmanları ile ilgili bazı düzenlemeler de yer aldı. Ayrıca yasa ile sözleşmeli kadro sayısında 9 bin artış oldu. Bu artışla başlangıçta Ankara ve İstanbul dışında bütün yan dal uzmanları artık sözleşmeli olacak. Kadro sayısının süreçte artışıyla, bütün yan dal uzmanları sözleşmeli olabilme imkanına kavuşacak. Tercih sonuçlarının ÖSYM tarafından önümüzdeki günlerde açıklanmasını bekliyoruz. Yan dal uzmanlığının yüksek oranda tercih edildiğini hep birlikte göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

Survivor kaptanlık oyunu her hafta oynanacak mı? Kırmızı ve mavi takım her hafta değişecek mi? Survivor kaptanlık oyunu her hafta oynanacak mı? Kırmızı ve mavi... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI HANGİ KADRO VE BRANŞLARDA PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı (84), biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı (127), elektrikçi (Genel) 144, ısıtma ve sıhhi tesisatçı (143), inşaat boyacısı (64), klinik destek elemanı (600), güvenlik görevlisi (3 bin 250), marangoz (32), oto bakım onarımcısı-otomotiv mekanikçisi (2), oto elektrikçisi (2), otomotiv kaportacısı (2), temizlik görevlisi (3 bin 550).

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading