Yandex Metrica

1 Mayıs Yenikapı-Hacıosman metrosu kapalı mı, saat kaçta açılacak? (Mecidiyeköy, Gayrettepe, Zincirlikuyu, Taksim, Vezneciler, Haliç, Osmanbey)

1 Mayıs Yenikapı-Hacıosman metrosu kapalı mı, saat kaçta açılacak? (Mecidiyeköy, Gayrettepe, Zincirlikuyu, Taksim, Vezneciler, Haliç, Osmanbey)

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle İstanbul'da bazı yolların araç trafiğine kapatıldığını açıkladı. Ayrıca İstanbul'da toplu taşımalarda bazı güzergahlarda kısıtlamaya gidildi. Metro seferleri de bu kısıtlamadan etkilendi. Peki 1 Mayıs 2024 Çarşamba Yenikapı-Hacıosman metrosu kapalı mı, saat kaçta açılacak? Mecidiyeköy, Gayrettepe, Zincirlikuyu, Taksim, Vezneciler, Haliç, Osmanbey metro durakları ne zaman açılacak?

Gündem

08.05.2024, 12:18

İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs ile ilgili yeni tedbirler alındı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle 1 Mayıs Çarşamba kentte pek çok güzergah araç trafiğine kapatıldı. 1 Mayıs'ta bazı toplu taşıma güzergahlarındaki ulaşımlara da kısıtlama getirildi. Bazı otobüs seferleri belli noktlarda yapılamacak. Aynı zamanda bazı metro hatlarında bazı istasyonlar da kapalı olacak. İstanbulluların en sık kullandığı metrolardan biri olan M2 Yenikapı-Hacıosman metro istasyonu da kısıtlamadan etkiklenecek.

Uzman isimden çöl tozu uyarısı: Pencereleri sıkı sıkıya kapatın maskeleri çıkarın! İkinci atak geliyor Uzman isimden çöl tozu uyarısı: Pencereleri sıkı sıkıya kapatın maskeleri... Haberi Görüntüle

1 MAYIS 2024 M2 YENİKAPI-HACIOSMAN METROSU KAPALI MI?

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre belli saatler aralığında M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman metro hattının bazı istasyonları kapalı olacak. Açıklamaya göre metro hattının Vezneciler, Haliç, Taksim Meydan, Şişhane, Osmanbey, Mecidiyeköy, Gayrettepe Zincirlikuyu durakları tüm giriş ve çıkış noktaları dahil kapatılacak. 

Apple'dan ChatGPT hamlesi: iOS 18 güncellemesiyle birlikte iPhone'a gelecek Apple'dan ChatGPT hamlesi: iOS 18 güncellemesiyle birlikte iPhone'a gelecek Haberi Görüntüle

1 MAYIS MECİDİYEKÖY, GAYRETTEPE, ZİNCİRLİKUYU, OSMANBEY, TAKSİM, VEZNECİLER, HALİÇ, ŞİHANE METROSU SAAT KAÇTA AÇILACAK?

1 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 05.30'dan itibaren bazı metro durakları tüm giriş ve çıkış noktaları dahil kapalı olacak. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre; M2 Yenikapı – Seyrantepe - Hacıosman metro hattının Vezneciler, Haliç, Taksim Meydan, Şişhane, Osmanbey, Mecidiyeköy, Gayrettepe Zincirlikuyu metro (tüm giriş ve çıkış noktaları dahil) duraklarının sefere kapatılmasına karar verildi. Metro duraklarının saat kaçta ne zaman açılacağı ise henüz netlik kazanmadı. Konuya dair İBB ALO 153 ile irtibarta geçebilirsiniz. 

Tarihi bir rekor: Merkez Bankası rezervlerinde dikkat çeken artış! Tarihi bir rekor: Merkez Bankası rezervlerinde dikkat çeken artış! Haberi Görüntüle

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün “Bayram” havasında kutlanabilmesi, şehrimizin huzur, güvenlik ve esenliğini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışların önlenebilmesi amacıyla Valiliğimizce gerekli önlemler alınmıştır. Bu kapsamda; karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00’te, Deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacaktır" denildi.

Son dakika: Antalya'daki teleferik faciasında iddianame hazır! Sanıklara rekor hapis talebi Son dakika: Antalya'daki teleferik faciasında iddianame hazır! Sanıklara rekor hapis... Haberi Görüntüle

1 MAYIS TOPLU TAŞIMADA HANGİ HATLAR KAPALI?

* 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 05.30'dan itibaren; M2 Yenikapı – Seyrantepe - Hacıosman metro hattının Vezneciler, Haliç, Taksim Meydan, Şişhane, Osmanbey, Mecidiyeköy, Gayrettepe Zincirlikuyu metro (tüm giriş ve çıkış noktaları dahil) duraklarının sefere kapatılmasına karar verildi. 

* Kabataş-Taksim Meydan Füniküler hattının seferlerinin durdurulmasına karar verildi. 

* İstiklal Caddesi üzerinde Nostalji Tramvay seferlerinin durdurulmasına karar verildi. 

* Tünel Meydan - Karaköy arası Füniküler hattı seferlerinin durdurulmasına karar verildi. 

* Taksim, Tarlabaşı, Ömer Hayyam ve Tepebaşı İETT Otobüs duraklarının (Şişli istikameti ve Fatih istikameti olmak üzere çift taraflı) sefere kapatılmasına karar verildi. 

* M11 Gayrettepe - İstanbul Havalimanı Metro hattının Gayrettepe metro durağının sefere kapatılmasına karar verildi. 

* M7 İstoç - Yıldız metro hattının Kağıthane - Yıldız arası tüm metro (tüm giriş ve çıkış noktaları dahil) duraklarının sefere kapatılmasına karar verildi. 

* Bağcılar - Kabataş arasında çalışan tramvay hattında Topkapı istasyonunun son durak olarak tespit edilmesi, Topkapı - Kabataş arasında yolcu taşınmamasına karar verildi. 

* T5 Eminönü - Alibeyköy tramvay hattının Cibali istasyonu son durak olarak tespit edilmesi, Cibali - Eminönü arasında yolcu taşınmamasına karar verildi. 

* T6 Tramvay hattının Yenikapı istasyonunun son durak olarak tespit edilmesi, Yenikapı - Kazlıçeşme arasında yolcu taşınmamasına karar verildi. 

* Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu Metrobüs duraklarının çift taraflı olarak sefere kapatılmasına karar verildi. 

Habere Tepki Ver

0

9

2

0

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading