Yandex Metrica

X-Men'in yıldızından üzen haber! Ünlü oyuncu Olivia Munn kansere yakalandı!

X-Men'in yıldızından üzen haber! Ünlü oyuncu Olivia Munn kansere yakalandı!

Sinema dünyasının sevilen isimlerinden olan İron Man 2, X-Men, gibi ünlü filmlerde oynayan 43 yaşındaki Olivia Munn meme kanseerine yakalandığını duyurdu.

Yaşam

23.03.2024, 23:20

Ünlü yıldız Olivia Munn, sosyal medya hesabından meme kanserine yakalandığını ve 10 ayda 4 ameliyat geçirdiğini duyurdu.

Ticaret Bakanlığı devreye girdi! Ödül törenlerini incelmeye alan Reklam Kurulu Başkanlığı ceza yağdırdı! Ticaret Bakanlığı devreye girdi! Ödül törenlerini incelmeye alan Reklam Kurulu... Haberi Görüntüle

HASTALIĞI İLERLİYOR

43 yaşındaki ünlü oyuncu Munn, kanser hastalığının agresif bir şekilde hızlı yayıldığını belirterek; “Ancak seçeneklerim olmasına zamanım var. Bir gün bununla yüzleşmek zorunda kalabilecek tüm kadınlar için de aynısını istiyorum" dedi.

İngiliz Kraliyet ailseinin bahtsız gelini Kate Middleton'dan haber var! Kansere yakalanan prensesin sağlık durumu açıklandı! İngiliz Kraliyet ailseinin bahtsız gelini Kate Middleton'dan haber var! Kansere... Haberi Görüntüle

HASTANE SÜRECİNİ ANLATTI

Ünlü oyuncu kanser hastalığı sonrası yaşadığı acı süreci anlattı. Munn; "Bir gün kendimi tamamen iyi hissederken, ertesi gün 10 saatlik bir ameliyatın ardından hastane yatağında uyanmaya başladım. Umarım bunu paylaşmam başkalarının kendi yolculuklarında rahatlık, ilham ve destek bulmalarına yardımcı olur.'' açıklamsında bulundu.

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN? 2024 Anneler günü hangi tarihte kutlanacak? ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN? 2024 Anneler günü hangi tarihte kutlanacak? Haberi Görüntüle

HOLLYWOOD YILDIZINDAN ÜNLÜ OYUNCUYA DESTEK

Sosyal medya hesabından Hollywood yıldızları aktör Jessica Chasrain ise ünlü oyuncuya destek vererek; "Hikayeni paylaşma konusunda çok cömertsin. Bunu yaparak hayatları kurtardın. Sana ve ailene sevgiler" paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading