Yandex Metrica

Whatsapp'ta o özellik tarih oluyor! Yeni özellik kullanıcılara sunuldu!

Whatsapp'ta o özellik tarih oluyor! Yeni özellik kullanıcılara sunuldu!

Tüm dünyada milyarlarca kullanıcı tarafından en çok tercih edilen mesajlaşma platformu Whatsapp yeni bir özelliğini daha kullanıma sundu. kullanıcılar artık whatsapp üzerinden profil fotoğraflarının ekran görüntüsünü aldığında hata uyarısıyla karşılaşmaya başladıklarını katardı.

Yaşam

14.03.2024, 12:06

Dünyanın en çok kullanılan mesajaşma platformu Whatsapp, geçtiğimiz günlerde  kullanıcıların ekran görüntüsü almasına kısıtlama getireceklerini duyurmuştu. 

28 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 28 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

WHATSAPP'A YENİ ÖZELLİK GELİYOR

WebTekno'da yer alan haberlere göre, Whatsapp üzerinden ekran görüntüsü almak isteyen kullanıcıların, ''bu uygulama ekran görüntüsü almaya izin vermiyor'' yazısıyla karşı karşıya kaldıklarını belirtti. 

2 milyon takipçili yabancı fenomen, yeraltı şehri Derinkuyu'yu paylaştı: Görenler şoka girdi 2 milyon takipçili yabancı fenomen, yeraltı şehri Derinkuyu'yu paylaştı: Görenler... Haberi Görüntüle

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALINAMAYACAK

Uygulamada grup simgelerinin ekran görüntüsü alınırken, profil fotoğraflarının ise ekran görüntüsünün alınamayacağı biliniyor. Whatsapp yeni çıkartmış olduğu bu özellğin asıl amacının, kişilerin taklit edilmesinin önüne geçmek olduğu ve kişinin mahremiyetine yönelik korumayı amaçladıklarını belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading