Yandex Metrica

Ünlü şarkıcıdan itiraflar peş peşe geldi! Demet Sağıroğlu'na dünyaca ünlü latin şarkıcıdan evlilik teklifi!

Ünlü şarkıcıdan itiraflar peş peşe geldi! Demet Sağıroğlu'na dünyaca ünlü latin şarkıcıdan evlilik teklifi!

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, dünyaca ünlü Latin şarkıcı Gipsy Kings grubunun solisti Nicolas Reyes ile turnede tanıştığı ve Sağıroğlu'na evlilik teklifi ettiğini anlattı. 

Yaşam

07.04.2024, 07:05

Kayahan'ın vokalliğini yaparak müzik sektörüne giriş yapan 1994 yılında da 'Kınalı Bebek' şarkısıyla ses getiren Demet Sağıroğlu, Cenk Alptekin'in programına katıldı ve özel hayatı hakkında konuştu.

18 Nisan 2024 Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden yarışmacıdan çarpıcı açıklamala! 18 Nisan 2024 Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden yarışmacıdan... Haberi Görüntüle

SAĞIROĞLU'NDAN EVLİLİK TEKLİFİ İTİRAFI

Dünya'nın en çok bilinen Latin şarkıcılarından olan ve 60 milyondan fazla albüm satarak Gipsy Kings grubunun sunucusu Nicolas Reyes'in ünlü şarkıcıya, evlilik teklifi ettiğini söyledi.

Mahkeme cezasını kesti! ''MİT'e alacağız'' vaadiyle liseli kızlara cinsel istismarda bulunan sanığın cezası belli oldu! Mahkeme cezasını kesti! ''MİT'e alacağız'' vaadiyle liseli kızlara cinsel istismarda... Haberi Görüntüle

'ALBÜM İŞİ EVLİLİK TEKLİFİNE DÖNDÜ'

Demet Sarıoğlu ile albüm için tolantı yapmak istediklerini belirten Gipsy Kings üyeleriyle ilginç bir buluşma yaşadığını solistinin ise Sağıroğlu'na evlilik teklifi etmek için çok uğraştığını belirtti.  Sağıroğlu;  ''Adam diğer eşlerini boşayıp, onunla evlenmemi istedi. Bütün albüm işi bir anda evlilik teklifine döndü, doğrusu beklemiyordum" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading