Yandex Metrica

Teoman aşka küstü! Hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamaları paylaştı: Artık hayatımda hiç bir kadın olmayacak...

Teoman aşka küstü! Hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamaları paylaştı: Artık hayatımda hiç bir kadın olmayacak...

Ünlü şarkıcı Fazlı Teoman Yakuoğlu basın mensuplarıyla samimi sohbetler etti, evlilik, emeklilik, çalışma hayatı ve gençlerle ilgili düşüncelerini paylaşarak samimi açıklamalarda bulundu. Teoman evlenmeyeceğini ve hayatına hiçbir kadını almayacağını ifade etti. 

Yaşam

21.03.2024, 12:06

Yazdığı şarkılarıyla kendine hayran bırakan Fazlı Teoman Yakuoğlu sözleriyle gündemden düşmüyor. 56 yaşındaki ünlü şarkıcı Teoman, Nişantaşı'nda Habertürk'ten Eren Güler ile birlikte sohbet etti.

Ünlü şarkıcı çalışma hayatı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, sıkıldığını, uzun yıllardır çalıştığını belirtti. Teoman, ''Şunu anladım. Çalışmak manasız geliyor. Çalışmayınca da insan çok sıkılıyor. Arasını bulmak lâzım. Ben de çok uzun yıllar çalıştım. Bundan sonra maksimum konser hedeflemiyorum. Ayda 4 - 5 konser vereceğim. Hayatımı yaşamak istiyorum. Hayatı sadece işten ibaret olarak görmüyorum. Artık böyle çalışacağım." dedi.

Rüyada tarih görmek ne demek? Rüyada doğum tarihi görmek neye işaret eder? Rüyada tarih görmek ne demek? Rüyada doğum tarihi görmek neye... Haberi Görüntüle

GENÇLERİN İLGİSİNDEN MEMNUN 

Son zamanlarda yeni neslin kendisine olan hayranlığından memnun olduğunu belirten ünlü şarkıcı; “Son dönemde gençlerin bana olan ilgisinden memnunum. Gençler; sağ olsunlar, beni sevdi. Hoşuma gidiyor. Hayran meselesine alışığım ama gençler, ufaklıklar böyle ilgi gösterince hoşuma gidiyor. Hayatım boyunca eşekler gibi çalıştım. Artık bu yaşa geldim biraz daha rahat yaşıyorum. Önce biraz çalışsınlar. 'Kendilerini paralasınlar' demiyorum. Büyük hayalleri de olmasın. Çok zengin olmaya çalışmasınlar. Azla yetinsinler. 'Çok kazanacağım' diye kendilerini harap etmesinler." dedi. 

Duy Beni dizisi oyuncusu Rabia Soytürk aşkını ilan etti! Bakın sevgilisi meğer kimmiş! Duy Beni dizisi oyuncusu Rabia Soytürk aşkını ilan etti! Bakın... Haberi Görüntüle

''KAFELERE GİTMEYİ SEVİYORUM''

Emekli olmayacağını, kafelerde vakit geçirmeyi sevdiğini belirten ünlü şarkıcı; “Ben, emeklilik sonrası sahil kasabalarına yerleşen ünlülere benzemiyorum. Tam emekli olmayacağım. Kasabaya yerleşmek bana hiç uygun değil. Mizaç, bu tarz şeylerde önemli. Ortalıklarda dolaşmayı, kafelere gitmeyi seviyorum. Doğa, beni açmıyor." ifade etti. 

21 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 21 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

''80 YAŞINDA EVLENECEĞİM''

Hayatına kimseyi almayacağını, daha önce evlendiğini ve çocuk sahibi olduğunu belirten Teoman; “Artık hayatımda kimseyi göremezsiniz. Evlendim, çocuğumu yaptım. Artık bekarım. 80 yaşında evleneceğim zaten. O zamana kadar gençliğimi yaşamak istiyorum. Ondan sonra evlenirim.'' dedi. 

Serenay Sarıkaya, Mert Demir aşkı belgelendi! Ünlü çift basın mensuplarına verdiği cevapla herkesi şaşırttı! Serenay Sarıkaya, Mert Demir aşkı belgelendi! Ünlü çift basın mensuplarına... Haberi Görüntüle

OKAN BAYÜLGEN'İ YERE GÖĞE SIĞDIRAMADI

Okan Bayülgen hakkında hoş sohbet eden Teoman; “Ona çok bayılıyorum. Benimle dalga geçince hoşuma gidiyor. İkimiz de toplumsal birer figürüz. Okan’ın da yaptığı şey, insanlara kendi figürümüz üzerinden eğlence sağlamak. O beni kullanıp eğlendiriyor. Bizim bu saatten sonra yapacağımız şey halkı eğlendirmek olmalı." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading