Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya, Mert Demir aşkı belgelendi! Ünlü çift basın mensuplarına verdiği cevapla herkesi şaşırttı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen şarkıcı Mert Demir'in dün akşam el ele bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ünlü çift basnın mensuplarına ilişkileri hakkında demeçler verdi.

Yaşam

24.04.2024, 11:59

Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncularınadn olan 31 yaşındaki ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, 30 yaşındaki ünlü şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. 

Çift herhangi bir açıklama yapmazken sosyal medya hesaplarından karşılıklı fotoğraf beğenerek yorum yapmışlardı.

Ünlü diziden hayranlarını üzen haber! Reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu! Ünlü diziden hayranlarını üzen haber! Reyting rekorları kıran dizinin final... Haberi Görüntüle

BAŞ BAŞA TATİLE ÇIKMIŞLARDI

Geçtiğimiz günlerde birlikte tatile giden çift, basın mensuplarına görüntü vermemek için havaalanından ayrı ayrı ayrılmış, sonrasında ise çift sessizliğini korumuştu.

Sarıkaya ve Demir'in ise ilk kez aşklarını ilan etti.

27 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 27 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

AŞKLARI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTULAR

Dün akşam saatlerinde ise çift güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi. Basın mensupları ünlü oyuncu Sarıkaya'ya, "Mert Demir ile birlikteliğiniz nasıl gidiyor?" sorusunu sorması üzerine ünlü oyuncu, "Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı. Bayram için Mert ile planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim"  dedi.

Çiftin samimi sohbeti ve yüzlerindeki mutluluk dikkatlerden kaçmazken araçlarına binip bölgeden uzaklaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading