Yandex Metrica

Takipiçisinin sözlerine tahammül edemedi! Ünlü oyuncu "Önce terbiyeli olacaksın" diyerek sosyal medyayı karıştırdı!

Takipiçisinin sözlerine tahammül edemedi! Ünlü oyuncu "Önce terbiyeli olacaksın" diyerek sosyal medyayı karıştırdı!

Güneşi Beklerken dizisiyle ününe ün katan 28 yaşındaki ünlü oyuncu Hande Doğandemir sosyal medya hesabında paylaştığı videonun altına gelen yorumlara daha fazla tahmmül edemedi ve bir takipçisine tepki gösterdi. 

Yaşam

19.05.2024, 14:08

Hayatımın Aşkı, Her Şey Aşktan, Hayat Bugün, Kaybedenler Kulübü, Bana Masal Anlatma, Yüzleşme gibi birçok projede yer almış 38 yaşındaki ünlü oyuncu Hande Doğandemir sosyal medyayı aktif şekilde kullanan oyuncular arasında yerini alıyor. 

Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Sevilen oyuncu yeniden izleyiciyle buluşacak! Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Sevilen oyuncu yeniden izleyiciyle buluşacak! Haberi Görüntüle

KENDİ KOZMETİK MARKASINI TANITTI

Sosyal medya hesabı instagram üzerinden sık sık hayranları ile özel hayatını paylaşan ünlü oyuncu Doğandemir, son olarak kendi kurduğu kozmetik markası ürünlerinin tanıtımı için kamerasının karşısına geçti. 

Ünlü oyuncu kozmetik markasının tanıtımı için makyaj yapmaya başladı ve yayınladığı videonun altına ise binlerce yorum geldi. 

Ünlü oyuncu hayranlarını korkuttu! Hastaneden yaptığı paylaşımla yürekleri ağza getirdi! Ünlü oyuncu hayranlarını korkuttu! Hastaneden yaptığı paylaşımla yürekleri ağza getirdi! Haberi Görüntüle

YORUMLARI KALDIRAMADI

Ancak Doğandemir'i bir yorum ciddi anlamda sinirlendirdi  ve ünlü oyuncuya bir takipçisi,  "Oynadığı tüm diziler final yapınca çareyi Influencer olmakta bulmuş ama gel görün ki onu bile becerememiş. Bir nemlendirici sür suratına... Tüm tuşlara aynı anda basıyorsun" yorumunda bulundu.

Avrupa'nın tescillediği lezzet: Maraş Tarhanası! Nasıl yapılıyor, içinde neler var? Avrupa'nın tescillediği lezzet: Maraş Tarhanası! Nasıl yapılıyor, içinde neler var? Haberi Görüntüle

HAYRANINA ATEŞ PÜSKÜRTTÜ

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir ise takipçisinin o yorumuna sinirlendi ve, ''Oyunculuğa devam tiyatro oyunuma ve sinema filmlerime beklerim. Influencer olmayı aşağılaman bir kenara bir kadın girişimci olarak kurduğum marka ile bir video çektim. Birilerine çalışarak üreterek ilham vermek çok kıymetli sen ne iş yapıyorsun ablacım önce terbiyeli olacaksın.'' paylaşımında bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading