Yandex Metrica

Ünlü oyuncu hayranlarını korkuttu! Hastaneden yaptığı paylaşımla yürekleri ağza getirdi!

Ünlü oyuncu hayranlarını korkuttu! Hastaneden yaptığı paylaşımla yürekleri ağza getirdi!

Ya Çok Seversen dizisiyle ününe ün katan genç yeteek Hafsanur Sancaktutan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Ünlü oyuncu elindeki serumlu paylaşımı ile yürekleri ağıza getirdi. 

Yaşam

17.05.2024, 20:29

Türkiye'nin genç yeteneklerinden olan 24 yaşındaki ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. 

Darmaduman, Gülperi, Ya Çok Seversen, Aşk Ağlatır gibi dizilerde ünlenen ünlü fenomen Hafsanur Sancaktutan onadığı rollerle kariyerini emin adımlarla tırmanmaya devam ediyor. 

Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer'den boşanıyor mu? Ünlü oyuncunun yaptığı hamle son hamle herkesi şaşırttı! Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer'den boşanıyor mu? Ünlü oyuncunun yaptığı... Haberi Görüntüle

PAYLAŞIMI KORKUTTU

Ünlü oyuncu Sancaktutan sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncular arasında yerini alıyor. 

1.3 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncu Sancaktutan'ın son sosyal medya paylaşımı hayranlarını korkuttu.

Yaz yağmurları ani bastırdı! Meteoroloji 14 il için alarma geçti! 25 Temmuz 2024 Perşembe hava durumu... Yaz yağmurları ani bastırdı! Meteoroloji 14 il için alarma geçti!... Haberi Görüntüle

AMELİYAT OLDUĞUNU AÇIKLADI

Ünlü oyuncu Sancaktutan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, elindeki serum ile hastane odasındaki paylaşımı sevenlerini korkuttu.

Sonrasında ise ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaparak, 'Merak etmeyin, her yşey yolunca... Ön çapraz bağım ve menisküsüm yırtıldı. Ameliyat oldum. Kısa süre sonra sahalara dönüyorum' paylaşımı yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading