Yandex Metrica

Survivor'da kurallar değişti! Acun Ilıcalı oyundaki yenilikleri açıkladı: Kaderlerinizi etkiliyor...

Survivor'da kurallar değişti! Acun Ilıcalı oyundaki yenilikleri açıkladı: Kaderlerinizi etkiliyor...

Survivor All Star TV8 ekranlarında tüm hızıyla devam edereken Acun Ilıcalı, yarışmacıların kaderini değiştirecek büyük bir hamle yaptı. Ilıcalı Survivor düello kurallarını yeniden değiştirdikleini açıklarken bir yeni kural daha getirdi. 

Yaşam

25.03.2024, 09:18

TV8 ekranlarında yerini alan Survivor All Star Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla TV8 ekranlarında yerini almaya devam ediyor. Türkiye'nin en sevilen yarışma programlarından olan ve her yıl yayınlanan Survivor'da bu yıl All Star heyecanı kırmızı ve mavi takımın kıyasıya rekabeti ile devam ederken, izleyicileri de ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Kırmızılı fotoğrafıyla büyülemişti! Oyuncu Sinem Kobal yeni projesinin sinyalini bu fotoğrafla verdi Kırmızılı fotoğrafıyla büyülemişti! Oyuncu Sinem Kobal yeni projesinin sinyalini bu... Haberi Görüntüle

DOKUNULMAZLIK MAVİ TAKIMIN OLDU

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık mücadelesi veren takımlardan 12-10 yarışmayı mavi takım önde tamamlayarak kazandı. Dokunulmazlık oyunu ve ödülü kazanan mavi takım lüks bir villada yemek yiyerek film izledi. 

9 milyon aboneli Youtube hesabı çalınan Ruhi Çenet duyurdu: Hesabımızı aldık ancak tüm videolarımız... 9 milyon aboneli Youtube hesabı çalınan Ruhi Çenet duyurdu: Hesabımızı... Haberi Görüntüle

SURVİVOR'DA KURALLAR DEĞİŞTİ

Acun Ilıcalı akşam yarışmacıları ada konseyine topladı ve yeni kurallarını paylaştı. Ilıcalı, düelloların 4 değil 6'ya çıktığını belirtti. 

Ilıcalı; "Survivor’da düellolarda 4 final seçeneğimiz vardı. Bu haftadan itibaren 6 olacak. 2 yeni seçenek daha gelecek. Bu bir. İkinci önemli konu da şu: Toplam performansların ne kadar etkili olduğunu görüyorsunuz. Kaderlerinizi etkiliyor bazen. Bu konuda şöyle bir gelişme olacak. Bundan sonra iletişim oyunlarındaki haftalık performansa dahil olacak. Yani eşleşmede etkili olacak şekilde yapılacak. Biz eşleşmeleri 4. konseyde yapıyorduk, ertesi günkü performanslar eşleşmeleri etkilemiyordu. Artık eşleşmeleri 4. konseyde yapmayacağız. Adaylar için iletişim oyununun ödülü farklı olacak. Bu oyunda performansı artırıp seçim avantajını yakalama şansınız olacak."  dedi.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlü sunucudan yardım istedi! Annesini bulmak için ünlü programa başvurdu! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlü sunucudan yardım istedi! Annesini... Haberi Görüntüle

ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Kırmızı takımın kaybettiği dokunulmazlık sonrasında ise yarışmacılar eleme potasına bir kişiyi çıkardı. En çok oyu alan Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Kalaycıoğlu; ilk dokunulmazlığı kaybettik. Normalde 4.dokunulmazlıklarda aday oluyordum. Biraz hızlı bir giriş oldu benim için. Şimdi tabii ki en büyük isteğim karşı takımdan rakiplerim olması ve düelloda onlarla kapışmak." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading