Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya Tokyo'nun altını üstüne getirdi! Sosyal medya paylaşımına binlerce beğeni yağdı!

Serenay Sarıkaya Tokyo'nun altını üstüne getirdi! Sosyal medya paylaşımına binlerce beğeni yağdı!

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Serenay Sarıkaya, Seul'de katıldığı özel bir davet sonrasında yakın arkadaşı Burcum Baygut ile birlikte Tokyo'ya gitti. Tokyo sokaklarında verdiği pozlarıyla büyük beğeni topladı.

Yaşam

20.03.2024, 11:16

Geçtiğmiz ay Kıvanç Tatlıtuğ ile ShowTV'de 'Aile' dizisinde rol almış ve final olan dizide büyük ses getiren Serenay Sarıkaya, Bali tatiline gitmiş, o pozları ile çok konuşulmuştu. 

Gündeme düşen aşk iddialarıyla da ses getiren ünlü oyuncunun şarkıcı Mert Demir ile bir ilişkiyle başladığı iddia edilmişti. 

Mahkeme cezasını kesti! ''MİT'e alacağız'' vaadiyle liseli kızlara cinsel istismarda bulunan sanığın cezası belli oldu! Mahkeme cezasını kesti! ''MİT'e alacağız'' vaadiyle liseli kızlara cinsel istismarda... Haberi Görüntüle

ÖNCE SEUL ŞİMDİ TOKYO

Geçtiğimiz günlerde Güney Kore'nin başkenti Seul'de özel bir davete katılan ve tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, yakın arkadaşı Burcum Baygut ile birlikte Japonya'nın başkenti Tokyo'ya gitti.

Görüntüler +18 olduğu için yayınlanmadı! Diskalifiye edilecekler mi? Yunus Emre'ye Survivor All Star tarihinde görülmemiş ceza! Görüntüler +18 olduğu için yayınlanmadı! Diskalifiye edilecekler mi? Yunus Emre'ye... Haberi Görüntüle

O POZLARA BİNLERCE BEĞENİ YAĞDI

Tokyo gezisinde verdiği pozlar ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncuya binlerce beğeni yağdı.

Sarıkaya ''hepsini yakalamalıyım!'' notuyla Tokyo sokaklarındaki pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading