Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya Seul'de! Pozları sosyal medyayı salladı! Ünlü koreli grup ile verdiği pozları olay oldu!

Serenay Sarıkaya Seul'de! Pozları sosyal medyayı salladı! Ünlü koreli grup ile verdiği pozları olay oldu!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, ünlü bir markanın özel davetlisi olarak Güney Kore'nin başkenti Seul'e gitti. Ünlü sanatçının verdiği pozlar dikkat çekerken Enyphe üyeleri ile verdiği pozlar olay oldu.

Yaşam

29.03.2024, 09:37

Show TV'de yayınalan ''Aile'' dizisi finalinden sonra özel hayatına odaklanmıştıo. Ancak ünlü oyuncu'nun geçtiğimiz günlerde Seul'de özel bir davete katıldı ve o davetten pozları ise sosyal medya hesanından sevenleriyle paylaştı.

Ünlü oyuncunun geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşadığı gündeme gelmişti. İkili konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmasa da sosyal medya hesaplarından fotoğraf beğenmeye devam ediyor. 

Doğum haritasını incelemişti! Astrolog Nuray Sayarı'nın ünlü oyuncu için evlilik tahmini tuttu! Doğum haritasını incelemişti! Astrolog Nuray Sayarı'nın ünlü oyuncu için evlilik... Haberi Görüntüle

ÖZEL DAVETLİ OLARAK KATILDI

Son olarak ise ünlü oyuncu Sarıkaya, Güney Kore'nin başkenti Seul'de dünyaca ünlü bir markanın özel davetlisi olarak bir etkinliğe katıldı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

KORELİ GRUPLA POZLAR VERDİ

Etkinlik öncesi verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşan Sarıkaya, ünlü koreli grup Enyhpen üyeleri ile birlikte samimi pozlar verdi. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading