Yandex Metrica

Doğum haritasını incelemişti! Astrolog Nuray Sayarı'nın ünlü oyuncu için evlilik tahmini tuttu!

Doğum haritasını incelemişti! Astrolog Nuray Sayarı'nın ünlü oyuncu için evlilik tahmini tuttu!

Türkiye'nin ünlü astrologları arasında yerini alan Nuray Sayarı, Evrim Akın ile birlikte burç yorumladığı ve doğum haritasını incelediğinde evlilik görmediğini açıklamıştı. Evrim Akın, ''zaten evlenmek istemiyorum'' diyerek Nuray Sayarı'nın evliliği kendisine yasakladığını duyurdu.

Yaşam

29.04.2024, 00:44

44 yaşındaki ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, Nuray Sayarı ile birlikte görüntülendi.

Evrim Akın, Nuray Sayarı ile birlikte sosyal medya üzerinden çektikleri burç yorumları ve analizleri youtube üzerinden büyük beğeni almaya devam ediyor.

Adada aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Survivor Aleyna'dan Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'e sert sözler: Ben onun bildiği kadınlardan değilim... Adada aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Survivor Aleyna'dan Yunus Emre'nin eşi... Haberi Görüntüle

YOUTUBE BAŞARILARINI KUTLADILAR

Ünlü oyuncu ve sunucu Akın'ın ünlü astrolog Nuray Sayarı ile dostlukları hakkında söyledikleri ile çok konuşuldu. 

Youtube üzerinden yaptıkları yayınlarla büyük bir başarı yakalayan ikili kutlama yaptıklarını belirterek, "Ekibimizin başarısını ekipçe kutluyoruz. Dünyaya da açıldık. Yeni markamızı çıkardık" dedi.

Aradığı aşkı yıllar sonra buldu! Nikah masasına oturan Emre Altuğ bakın kiminle evlendi! Aradığı aşkı yıllar sonra buldu! Nikah masasına oturan Emre Altuğ... Haberi Görüntüle

NURAY SAYARI'DAN EVLİLİK YASAĞI

Zorlu Center'de görüntülenen ikilinin muhabirlerlerle samimi sohbetinde astrolog Nuray Sayarı, Evrim Akın'a evliliği yasakladığını duyurdu.

Ünlü oyuncu Evrim Akın, ''Nuray bana evliliği yasakladı. Benim haritamda evlilik yokmuş. Zaten ben de istemiyordum evlilik. Annemin sultanıyım, o da benim sultanım.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading