Yandex Metrica

Sitede Ara

Seda Sayan 7. evliliğini bitiriyor mu? Çağlar Ökten ile boşanma iddialarına yanıt verdi: Çağlar'ın halası arıyor...

Seda Sayan 7. evliliğini bitiriyor mu? Çağlar Ökten ile boşanma iddialarına yanıt verdi: Çağlar'ın halası arıyor...

Sabah programlarının sevilen sanarçısı Seda Sayan 2022 yılında meslektaşı Çağlar Ökten ile 7'inci evliliğini yapmıştı. Son dönemlerde ise ikili arasında boşanacakları dedikodusu yayılınca Sayan, canlı yayında çıkan asılsız iddialara sitem etti.

Yaşam

23.04.2024, 11:59

Türkiye'nin sevilen kadın oyuncu ve sunucuları arasında yerini alan 61 yaşındaki Seda Sayan, 36 yaşındaki eşi Çağlar Ökten ile Nisan 2022 yılında sürpriz bir şekilde evlenmişlerdi. 

Sıcaktan eriyeceğiz! Uzman isimler uyardı! Türkiye bu yaz sıcaktan kavrulacak! Sıcaktan eriyeceğiz! Uzman isimler uyardı! Türkiye bu yaz sıcaktan kavrulacak! Haberi Görüntüle

OĞLU DÜĞÜNÜNE GELMEMİŞTİ

Seda Sayan'ın eski eşi Sinan Engin'den olan oğlu Oğulcan Engin'in, evliliğe karşı çıktığı için düğüne gelmediği ancak sonrasında ise yaşanan kırgınlıkların son bulduğu öğrenilmişti. 

Dünya bu cezayı konuşuyor! Ünlü rapçi İran'da idam cezasına mahkum edildi! Dünya bu cezayı konuşuyor! Ünlü rapçi İran'da idam cezasına mahkum... Haberi Görüntüle

SAFİYE SOYMAN SEDA SAYAN'I UYARDI

Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık romantik pozlar veren çift, Seda Sayan'ın sunduğu programada da birlikte çalışmaya devam ediyorlar. Ancak son dönemlerde ünlü sunucunun eşi Çağlar Ökten'den boşanacağı iddia edildi. O iddialara ise Seda Sayan'ın yakın arkadaşı Safiye Soyman'ın kulağına giden bu iddialar sonrasında canlı yayında açıklama yaptı. 

Demet Akalın canlı yayında çılgına döndü! Kiracısına demediğini bırakmadı: Sen kimsin? Ev benim.... Demet Akalın canlı yayında çılgına döndü! Kiracısına demediğini bırakmadı: Sen... Haberi Görüntüle

''NEREDEN ÇIKARIYORSUNUZ?''

Ünlü sunucu Seda Sayan; ''Nasıl anlatayım ben? Nereden çıkarıyorsunuz? Hepimizin ailesi var ya. Çağlar'ın halası arıyor yazık... Bak bir sürü küfür ediyorum size, içten. Rahatlıyorum. Yapmayın böyle şeyler. Böyle haberler yapmayın. Bizim aramızda hiçbir şey yok... Çok şükür, daha biz 2,5 yıldır beraberiz, ikinci yılımızı kutlayacağız, daha birbirimize 'Öte git' demedik.'' dedi. 

18 Nisan Adana Ferhat Göçer konseri saat kaçta başlayacak? Konser nerede yapılacak? 18 Nisan Adana Ferhat Göçer konseri saat kaçta başlayacak? Konser... Haberi Görüntüle

BU AŞKTAN NE İSTİYORLAR?

Burada da görüyorlar. Buradaki aşkımızı hem arkadaşlarım hem çocuklar bile görüyor. Hepsi şahit...Ceyda, kameramanım... Niye bu aşktan, ne istiyorlar sence? Kıskanıyorlar.E Çağlar'ın ailesi merak ediyor. Yapmayın ya böyle abuk subuk... Bugüne kadar söyledim de bunu mu saklayacağım? 'Ayrılıyoruz' derim, Allah korusun... Gerçi bir yandan işime de geliyor biliyor musunuz? Neden? 'Pis, kem gözler gitsin' diyorum... Pis, vallahi pis gözler... Öldünüz be!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading