Yandex Metrica

'Saçmalık' diyerek yaşadıklarını anlattı! Ünlü oyuncu Gizem Karaca'nın öpüşme sahnesi çıkışı olay oldu!

'Saçmalık' diyerek yaşadıklarını anlattı! Ünlü oyuncu Gizem Karaca'nın öpüşme sahnesi çıkışı olay oldu!

Ünlü oyuncu Gizem Karaca dizi ve filmlerde sahne gereiği rol arkadaşlarıyla öpüşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gizem Karaca 'saçmalık' diyerek sahnelerin nasıl çekildiğini anlattı.

Yaşam

18.05.2024, 08:31

Eve Düşen Yıldırım, Güzel Köylü, Benim Hala Umudum Var, İçimdeki Fırtına, Baraj gibi projelerde rol alan 31 yaşındaki ünlü oyuncu Gizem Karaca dizi ve filmlerdeki öpüşme sahneleri hakkında konuştu. 

Yolun sonu hapis! Candan kardeşler davasında yeni karar! Haklarında istenen ceza belli oldu! Yolun sonu hapis! Candan kardeşler davasında yeni karar! Haklarında istenen... Haberi Görüntüle

EVLİLİK SONRASI ARA VERMİŞTİ

2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlendikte sonra kariyerine ara veren ünlü oyuncu, İzmir'e yerleşti ve gözlerden uzak bir şekilde yaşamaya başladı. 

Eurovision'a Eurovision'a "Filistin" damgası! Dünya İsveçli şarkıcıyı konuşuyor Haberi Görüntüle

ÖPÜŞME SAHNELERİNE 'SAÇMALIK' DEDİ

Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün ise dizilerdeki öpüşme sahnelerine değinerek rol arkadaşları ile yakınlaşmalarına değindi. 

Ünlü oyuncu Gizem Karaca, "Her şeyini bildiğin partnerinle oynuyorsun. 3-2-1 kayıt öpüşüyorsunuz. İyi öpüştük diyemiyorsun. O neydi ya da diyemiyorsun'' dedi.

Ünlü oyuncu garip bir saçmalık diyerek, ''Hiç olmamış gibi devam ediyorsun. Bir boşluk anı oluyor. Tekrar çekiyorsun. Garip bir saçmalık." dedi.

Nebahat Çehre'den kötü haber! Ünlü oyuncu hayranlarını korkuttu! Nebahat Çehre'den kötü haber! Ünlü oyuncu hayranlarını korkuttu! Haberi Görüntüle

EVLİLİK TEKLİFİNE 'FACİA' DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde ise Berfu Yenenler'in youtube programına katılan ünlü oyuncu Karaca evlilik teklifine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

Karaca, "Evlenme teklifi faciaydı. Sıfır organizasyon. Sahilde arkadaşlarla yemek yiyorduk. Herkes ayağa kalktı, havai fişekler patladı. Evlenme teklifi faciaydı. Sıfır organizasyon. Sahilde arkadaşlarla yemek yiyorduk. Herkes ayağa kalktı, havai fişekler patladı.'' demişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading