Yandex Metrica

Sitede Ara

Öğretmen seminerlerine yeni konu mu geldi? Sosyal Faaliyetler seminer konusu eklendi mi?

Öğretmen seminerlerine yeni konu mu geldi? Sosyal Faaliyetler seminer konusu eklendi mi?

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görevli öğretmenler belli dönemlerde zorunlu seminer çalışmasına katılıyor. Öğretmenlerin zorunlu seminerlerine yeni bir konu ekleneceği iddia edildi. "Sosyal Faaliyetler" konusu kapsamında eklenecek olan bu seminerin yüz yüze yapılacağı belirtildi.

Yaşam

25.04.2024, 21:10

MEB bünyesinde görev yapan 1 milyon öğretmen yılın çeşitli zamanlarında mesleki çalışma programlarına katılıyor. Zorunlu seminerler kaspamında okula giden öğretmenleri ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandığı iddia edildi. Mebhocam'da yer alana habere göre öğretmen seminerlerine bir yeni konu daha eklendi. Seminerin konusunun Sosyal Faaliyetler olduğu belirtildi.

Bir zamanlar paraya para demiyordu! Serdar Ortaç'tan ibretlik açıklama: Biteceğine inanmazdım Bir zamanlar paraya para demiyordu! Serdar Ortaç'tan ibretlik açıklama: Biteceğine... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ YENİ KONU MU EKLENDİ?

Söz konusu haberde seminerin il ve ilçelerde yüz yüze olarak yapılması planlanandığı belirtildi. Sosyal Faaliyetler konusu ile işlenecek olan seminerde öğretmenlere sosyal etkinliklerin öneminden ve ders dışı etkinliklerde neler yapılabileceğinden bahsedilecek.

Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul Teşiklat dizisinden neden ayrıldığını açıkladı!  'Jön egosu' açıklaması ise pes dedirtti! Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul Teşiklat dizisinden neden ayrıldığını açıkladı! 'Jön... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ ZORUNLU MU?

Öğretmenlerin seminerleri zorunludur ve yüz yüze yapılır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading