Yandex Metrica

Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul Teşiklat dizisinden neden ayrıldığını açıkladı! 'Jön egosu' açıklaması ise pes dedirtti!

Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul Teşiklat dizisinden neden ayrıldığını açıkladı!  'Jön egosu' açıklaması ise pes dedirtti!

Türkiye'nin sevilen oyuncuları arasında yerini alan Çağlar Ertuğrul, Gazeteci Birsen Altuntaş'a verdiği röportaj ile çok konuşuldu. Ünlü oyuncu ÇağlarErtuğrul 'jön egosu' hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu ve  TRT1 ekranlarında yerini alan Teşkilat dizisinden neden ayrıldığını açıkladı.

Yaşam

27.04.2024, 14:20

Afilli Aşk, Fazilet Hanım ve Kızları, Teşkilat, Med Cezir, Kurt Seyit ve Şura gibi ünlü dizilerde rol almış 30 yaşındaki ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Ceyda Düvenci'yi aldatmıştı! Bülent Şakrak yeni sevgilisiyle aşkını ilan etti! Samimi pozları çok konuşuldu! Ceyda Düvenci'yi aldatmıştı! Bülent Şakrak yeni sevgilisiyle aşkını ilan etti!... Haberi Görüntüle

PRENS DİZİSİNDEKİ SAHNESİ ÇOK KONUŞULDU

Dijital platformlarda yayınlanan 'Prens' dizisi kadrosuna dahil olmuş, ''Kaptan Vandyke'' karakterini hayat veren ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul'un ünlü gazeteci Birsen Altuntaş'a verdiği röportajda çok çarpıcı açıklamalarda bulndu.

İngiliz Kraliyet ailseinin bahtsız gelini Kate Middleton'dan haber var! Kansere yakalanan prensesin sağlık durumu açıklandı! İngiliz Kraliyet ailseinin bahtsız gelini Kate Middleton'dan haber var! Kansere... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCUDAN JÖN TÜRK AÇIKLAMASI

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul'un jön egosu hakkında sorulara yanıt verdi. Ünlü oyuncu, "Jön sıfatını tabii ki toplum bir şekilde veriyor. Yeşilçam’dan gelen bir kültür o. Efsanevi isimler var. Rahmetli Tarık Akan, Cüneyt Arkın, Kadir İnanır… Sadece erkekler değil, kadınlarda da öyle… Türkan Şoray’lar… Bunlar tabii ki toplum içinde çok değerli insanlar ekran için…'' açıklamasında bulundu.

Ünlü rapçi Kolera'nın son halini görenler şaştı kaldı! Sosyal medyada verdiği pozlar gündem oldu! Ünlü rapçi Kolera'nın son halini görenler şaştı kaldı! Sosyal medyada... Haberi Görüntüle

''BAŞROL EGOM YOK''

Başrol egosunun olmadığından bahseden ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, ''Benim öyle bir öyle bir şeyim var mı bilmiyorum. Koskoca bir saatlik, iki saatlik filmde bir sahne bile olabilir. Gerçekten keyif alıyorsam ekipten, oyuncudan. Benim için kabul edebilirim. Başrol egom yok. Ego derken kendime kadar. Hangi sektörde olursa olsun, saygı ve iş etiği benim için önemli." dedi.

Mauro İcardi eşi Wanda Nara ile gecelere aktı! Dolu dizgin eğlenen çift servet değerin hesap ödedi! Mauro İcardi eşi Wanda Nara ile gecelere aktı! Dolu dizgin... Haberi Görüntüle

TEŞKİLAT DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDIĞINI AÇIKLADI

Ünlü oyuncu aynı zamanda 16 ay önce ayrıldığı TRT 1 ekranlarında yerin alan Teşkilat dizisinden neden ayrılıdğını da ilk kez açıkladı. Ünlü oyuncu dizide yaşanan aksiyon sahnelerininin lçekimi sırasında sağ avucu ve sol ayağında ciddi yaralanmalar meydana geldiğini ve kalıcı hasara yol açabilme riskinden dolayı diziden ayrıldığını belirtti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading