Yandex Metrica

Nuri Bilge Ceylan, Ferhat Göçer'in şarkısını ödüllü filminde telifsiz kullandı! Ünlü şarkıcıdan açıklama geldi!

Nuri Bilge Ceylan, Ferhat Göçer'in şarkısını ödüllü filminde telifsiz kullandı! Ünlü şarkıcıdan açıklama geldi!

Türk sinemasının ''Altın Palmiye'' ödüllü filmi olan ve yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan'ın üstlendiği ''Kuru Otlar Üstüne'' filminde, ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in ''Son Aşk'' şarkısını telfisiz kullandığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. Ünlü şarkıcı Göçer'den ise konuya ilişkin açıklama geldi. 

Yaşam

22.03.2024, 15:27

Ekim 2023 yılında yayınlanan yönetmen koltuğuna Nuri Bilge Ceylan'ın oturduğu, senaryosunda ise Ebru Ceylan, Akın Aksu ve Nuri Bilge'nin yer aldığı ''Kuru Otlar Üstüne'' filminde ilginç bir detay gün yüzüne çıktı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

FERHAT GÖÇER'İN ŞARKISI İZİNSİZ KULLANILDI

Başrollerinde Merve Dizdar, Deniz Celioğlu, Musab Ekici, Ece Bağcı, Yüksel Aksu gibi isimlerin yer aldığı filmde, ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in ''Son Aşkım'' şarkısını kullandığı öğrenildi.  Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in Musiki Eserler Sahipleri Grubu Meslek Birliği Yönetim Kurulu Başkanı (MSG)olduğu ve yaşanan izinsiz telif ihlali nedeniyle sanat camiasında büyük şaşkınlık yarattı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

''BANA SÖYENSEYDİ TELİF İSTEMEZDİM''

Nuri Bilge Ceylan'ın en çok izlenen filmi olan Kuru Otlar Üstüne filminede kullanılan telifsiz şarkı hakkında inceleme yapan MSG, şarkının telifsiz kullanıldığını tespit etti.  Konuya ilişkin ise Ferhat Göçer; “Nuri Bilge Ceylan, çok değerli bir yönetmen, onun filminde benim şarkımın kullanması beni çok mutlu eder, gururlandırır. Filmi izleyen arkadaşlarım bana söyledi… Onun üzerine izledim ve gördüm… Bu arada filmi de çok beğendim… Bana da sürpriz oldu. Bana bildirse de telif istemezdim zaten” dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading