Yandex Metrica

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar

İlki 2001 yılında çekilen ve 8 filmden oluşan Harry Potter serisi için 4 yönetmen görev aldı. Peki acaba yönetmenlik koltuğuna Cannes ve Altın Palmiye Film Festivallerinden ödüllü Nuri Bilge Ceylan otursaydı nasıl olurdu? Sosyal Paylaşım Sitesi X'teki "Cinemovie" bunu hayal etti ve bakın ortaya nasıl kareler çıktı.

Yaşam

03.05.2024, 04:59

Doğaüstü yeteneklere sahip cadılar ve büyücülerin hikayesinin anlatıldığı Harry Potter, J. K. Rowling'in kitaplarından filme de uyarlanmış bir seri. 

İlk kez 2001 yılında gösterime giren Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin ardından çekilen Harry Potter ve Sırlar Odası, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı, Harry Potter ve Ateş Kadehi, Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı, Harry Potter ve Melez Prens, Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 ve Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 filmleri dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından izlendi. 

8 ayrı film için Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell ve David Yates gibi 4 farklı isim yönetmenlik koltuğuna oturdu. 

Peki böylesine ilgi çeken ve dünya genelinde adı duyulan bir film serisini ülkemizin önde gelen yönetmenlerinden Nuri Bilge Ceylan çekseydi sizce nasıl olurdu?

'Her şeye hazırlıklı olun' demişti! Gonca Vuslateri erken doğum yaptı! 'Her şeye hazırlıklı olun' demişti! Gonca Vuslateri erken doğum yaptı! Haberi Görüntüle

NURİ BİLGE CEYLAN ÇEKSEYDİ...

Sosyal Paylaşım Sitesi X'teki "Cinemovie" hesabı zihninde bunu canlandıramayanlar için montajla bir deneme yaptı. 

CZN Burak küplere bindi! 'Yürüyen adam senin yüzünden öldü' diyen kullanıcıya ateş püskürdü! CZN Burak küplere bindi! 'Yürüyen adam senin yüzünden öldü' diyen... Haberi Görüntüle

HARRY POTTER

O fotoğraflarda ilk sırada yer alan isim toprak bir köy yolunda poz veren Harry Potter

İşte diğer karakterler...

İkinci kez kansere yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı yeni yaşını gözyaşları içinde kutladı: Sizi üzmek istemem ama... İkinci kez kansere yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı yeni yaşını gözyaşları içinde... Haberi Görüntüle

HERMIONE GRANGER

Botoks kardeşliği! Ahmet Hakan, Sertap Erener ve Rafet El Roman'ı birbirine benzetmişti! Ünlü şarkıcılardan ise cevap gecikmedi! Botoks kardeşliği! Ahmet Hakan, Sertap Erener ve Rafet El Roman'ı... Haberi Görüntüle

RON WEASLEY

Yönetmen Ceylan'ın özellikle Kuru Otlar Üstünde ve Ahlat Ağacı'nın çekildiği köy ortamından esinlenerek yapılan bu montajlara X kullanıcılarının yorumları ise birbirinden komik. 

Fotoğraflara bir kullanıcı "Anadolu'da geçen Hayri Potter. Bölüm 1: Kımıl Kımıl Sazlıkların Sırrı." yorumunu yapmış. 

"Hayri Potur Kars’a muskacılık okulunu okumak için Doğu Ekspresiyle gider" yorumunu yapan da var. 

İşte birbirinden komik paylaşımlar...

Bu arada orijinal filmlerde korkunç sahneler de yer aldığından 12 yaşından küçük çocuklar için uygun değil. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Loading