Yandex Metrica

Murat Kurum mal varlında neler var? Murat Kurumun serveti ne kadar?

Murat Kurum mal varlında neler var? Murat Kurumun serveti ne kadar?

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum mal varlığını açıkladı. Peki Murat Kurum mal varlında neler var? Murat Kurumun serveti ne kadar?

Yaşam

07.04.2024, 18:09

Belediye başkan adayları mal varlıklarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kamuoyuna mal varlığını açıkladı.  Murat Kurum eşi ile bilrilkte toplam mal varlığını duyurdu. 

İkinci kez kansere yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı yeni yaşını gözyaşları içinde kutladı: Sizi üzmek istemem ama... İkinci kez kansere yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı yeni yaşını gözyaşları içinde... Haberi Görüntüle

MURAT KURUM MAL VARLIĞINDA NELER VAR?

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum eşi ile kendisinin mal varlığını açıkladı. Açıklanan listede Murat Kurum’un Ankara Çankaya’da 1 milyon 250 bin liraya alınmış bir evi, eşi Şengül Kurum’un annesi ve babası için Ankara Altındağ’da 180 bin liraya aldığı bir ev, Şengül Kurum adına İstanbul Kağıthane’de 22 milyon liraya satın alınmış bir evle, 1 milyon 200 bin liraya alınmış 2023 model bir otomobilleri olduğu yer alıyor.

Murat_Kurum_Mal_Varlığı.jpg

Candan kardeşler hapiste ölümle burun buruna! Fenomen Nihal Candan açlık grevine kalkıştı zayıflık hastalığa yakalandı! Candan kardeşler hapiste ölümle burun buruna! Fenomen Nihal Candan açlık... Haberi Görüntüle

MURAT KURUM'UN NE KADAR PARASI VAR?

Mal bildiriminde ayrıca, Murat Kurum’un 200 bin Türk lirası ile 55 bin dolar ve 40 bin Euro’ya sahip olduğu belirtilirken, eşi Şengül Kurum’un 1 milyon 910 bin lira değerinde muhtelif altın ve takıya sahip olduğu bilgisi de yer alıyor. Murat Kurum ve eşi Şengül Kurum'un borçları da açıklandı. Açıklanan listeye göre;  Şengül Kurum'un 14 milyon lira da borcu bulunuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading