Yandex Metrica

Sitede Ara

Melek Mosso açtı ağzını yumdu gözünü! Düğün fotoğraflarına gelen kötü yorumlara isyan etti!

Melek Mosso açtı ağzını yumdu gözünü! Düğün fotoğraflarına gelen kötü yorumlara isyan etti!

Şarkılarıyla kendine hayran bırakan ünlü şarkıcı Melek Mosso geçtiğimiz ekim ayında basketbolcu sevgilisi Serkan Sağdıç ile dünyaevine girmiş, sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Ünü şarkıcı özel gününe ilişkin düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabınan paylaştıktan sonra kötü yorum ypan kullanıcılarına cevap verdi. 

Yaşam

08.04.2024, 23:35

'Vursalar Ölemem', 'İlletim', 'Keklik Gibi', 'Gel Desem De Gelme', 'Doğum Günü' gibi şarkıları seslendiren 34 yaşındaki ünlü şarkıcı Melek Mosso iki yıl önce 'Kirpiklerin' adlı şarkısının klibinde oynayan Serkan Sağdıç ile aşk yaşamaya başlamıştı. 

Çift ekim ayında görkemli bir törenle Mersin'de dünyaevine girermişti. Çiftin evliliklerinden uzun bir zaman geçmesinin aradından düğün fotoğrafları gündem oldu. 

WhatsApp'tan devrim niteliğinde özellik: Kullanıma artık hazır! WhatsApp'tan devrim niteliğinde özellik: Kullanıma artık hazır! Haberi Görüntüle

DÜĞÜNÜNDEN AYLAR SONRA GELİNLİĞİ GÜNDEM OLDU

Bir sosyal medya kullanıcısı Melek Mosso'nun düğün fotoğrafını paylaşarak,'' Melek Mosso ve Serkan Sağdıç'ın düğününden kareler, siz gelinin tercihini nasıl buldunuz?'' paylaşımı sonrasında o fotğraf kareleri gündem oldu.

20 Nisan Adana Murat Boz konseri ne zaman, saat kaçta başlayacak? Adana Murat Boz konseri ne zaman bitecek? 20 Nisan Adana Murat Boz konseri ne zaman, saat kaçta... Haberi Görüntüle

ELEŞTİRİLERİ OKLARININ HEDEFİNDE

Melek Mosso'nun gelinliğini eleştiren bazı hayranları, eleştirinin dozunu kaçırınca Melek Mosso'da duruma sessiz kalmadı. Bir kullanıcı 'eldiven olmamış', 'Sulukule çingenelerine benziyor', 'elfler benziyor' gibi yorumlar yapıldı.

Ölüm haberleriyle tüm dünya çalkalanmıştı! Kansere yakalanan Kate Middleton için Kraliyet son kararını verdi! Ölüm haberleriyle tüm dünya çalkalanmıştı! Kansere yakalanan Kate Middleton için... Haberi Görüntüle

'MİDEM BULANDI...'

Yapılan kötü yorumlara karşı ünlü şarkıcı Mosso ise; "Yorumları okurken insanların kötü kalpliliğinden midem bulandı. Çoğu da kadın! Sonra baktım sayfadaki bütün ünlü çiftlerin fotoğraflarına benzer şeyler yazmışlar. Allah hepinize gönlünüzün güzelliği kadar versin. Ama bence bu şekilde devam ederseniz zor..." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading