Yandex Metrica

Mahsun J dizisindeki Mahsun'un telefon müziği hangi şarkı? Mahsun'un telefon zil sesinde şarkıyı kim söylüyor?

Mahsun J dizisindeki Mahsun'un telefon müziği hangi şarkı? Mahsun'un telefon zil sesinde şarkıyı kim söylüyor?

Mahsun J. dizizi GAİN ekranlarında yayınlandı. Dizi konusu ile ailelerin tepkisini çekse de platformun en çok izlenenleri arasına girmeyi başardı. Dizide Mahsun'un zil sesinin hangi şarkı olduğu ise merak konusu oldu. Peki Mahsun J dizisindeki Mahsun'un telefon müziği hangi şarkı? Mahsun'un telefon zil sesinde şarkıyı kim söylüyor?

Yaşam

09.05.2024, 10:57

Mahsun J dizisi Gain ekranlarında izleyicilerle buluştu. Dizi kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi. Dizi ailelerin tepkisine neden oldu. Dizye karşı sosyal medyadan tepkiler gelirken dizinin yayınına devam edilidi. Bir jigalonın yaşantısını anlatan dizinin başrolünde Mahsun Karaca yer alıyor. Röportaj Adam Youtube kanalı ile tanınan Mahsun Karaca ekran macerasına Mahsun J. dizisi ile devam ediyor. Diziyi izleyenler Mahsun J dizisindeki Mahsun'un telefon müziği hangi şarkı? Mahsun'un telefon zil sesinde şarkıyı kim söylüyor? sorularına yanıt arıyor.

Türkiye ayağa kalktı! Esra Erol'da bu nasıl anne baba dedirten olay! Tüm gerçekler banka dekontuyla ortaya çıktı! Türkiye ayağa kalktı! Esra Erol'da bu nasıl anne baba dedirten... Haberi Görüntüle

MAHSUN J DİZİSİNDE MAHSUN'UN TELEFON MÜZİĞİ HANGİ ŞARKI?

Mahsun J dizisinde Mahsun'un telefon sesi sıkça izleyicilere dinlettiriliyor. Dizideki telefon sesi 46 Çağlar tarafından söylenen Deli Rüzgar şarkısıdır. 

Güzellik yarışmasına katıldı tüm güzelleri solladı! 60 yaşındaki kadın yarışmaya katılarak herkesi şoke etti! Güzellik yarışmasına katıldı tüm güzelleri solladı! 60 yaşındaki kadın yarışmaya... Haberi Görüntüle

MAHSUN'UN TELEFON ZİL SESİNDE ŞARKIYI KİM SÖYLÜYOR?

Mahsun'un telefonun çalınca çıkan şarkıyı 46 Çağlar söylüyor. Şarkının adı ise Deli Rüzgar. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading