Yandex Metrica

Sitede Ara

Selen Görgüzel'den 'buluna ödül' açıklaması! Servet değerindeki bileziğini kaybetti! Duyan aramaya koştu!

Selen Görgüzel'den 'buluna ödül' açıklaması! Servet değerindeki bileziğini kaybetti! Duyan aramaya koştu!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel geçtiğimiz günlerde 700 bin TL'lik estetikleriyle çok konuşulmuştu. Görgüzel son olarak ise sahnede 300 bin TL'lik bileziğini düşürdüğünü, bulana ise ödül vereceğini duyurdu. 

Yaşam

08.05.2024, 21:25

2014 yılında Hamdi Alkan ile dünyaevine giren ancak geçinemeyen çift anlaşmalı bir şekilde Beykoz Aile Mahkemesi'nde 10 dakikada boşanmışlardı.

10 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

700 BİN TL'YE ESTETİK YAPTIRMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde ise ünlü sanatçı Selen Görgüzel, 9 saat süren ve toplam değeri 700 bin TL'yi bulan estetik operasyon geçirmişti. 

Estetik ameliyattan haftalar sonra fotorğafını paylaşan ünlü sanatçı yüz gerdirme operasyonu yapmış, ''sonuçtan memnunum, 70’e kadar idare ederim” demişti.

Dizide kurt gibi ulumuştu! Fahriye Evcen şimdi ise arabada... Dizide kurt gibi ulumuştu! Fahriye Evcen şimdi ise arabada... Haberi Görüntüle

SERVET DEĞERİNDEKİ BİLEKLİĞİNİ KAYBETTİ

Son olarak ise ünlü şarkıcı Görgüzel yine magazin dünyasına bomba gibi düşen hareketi ile şaşkınlık yarattı.

Ünlü şarkıcı Görgüzel'in çıktığı kulüpte ünlü bir markanın 300 bin TL değerindeki altın bileziğini düşürdüğünü duyurdu.

'Kavgacı Mehtap diye adım çıktı' dedi! Yıldız Tilbe ve Bülent Ersoy hakkında söyledikleri olay yarattı! 'Kavgacı Mehtap diye adım çıktı' dedi! Yıldız Tilbe ve Bülent... Haberi Görüntüle

BULANA ÖDÜL VERECEĞİNİ AÇIKLADI

Görgüzel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçtiğimiz günlerde çıktığı bir kulüpte ünlü bir markaya ait 300 bin TL'lik altın bileziğini düşürdü. Kulis fotoğraflarında kolumdaydı belli ki sahnede düşmüş bulup getirene ödül vereceğim" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading