Yandex Metrica

Kuş Uçuşu 3. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezon ne zaman çıkacak, kaç bölüm? Kuş Uçuşu ne zaman yayınlanacak?

Kuş Uçuşu 3. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezon ne zaman çıkacak, kaç bölüm? Kuş Uçuşu ne zaman yayınlanacak?

Netflix dizi platformunda 2022 yılında yayınlanan ve Ay yapım tarafından hazırlana Kuş Uçuşu dizisinin 3. sezonunun geleceği duyuruldu. Diziyi seven ve yakından takip eden izleyiciler ise Kuş Uçuşu 3. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezon ne zaman çıkacak, kaç bölüm? Kuş Uçuşu ne zaman yayınlanacak? Sorularını merak ediyor. İşte detaylar...

Yaşam

21.04.2024, 02:08

Netlix'in en sevilen Türk yapımı dizileri arasında yerini alan Kuş Uçuşu dizisi 2022 yılında ilk sezonu yayınlanmış, ikinci sezonu ise 2023 yılınd yayınlanmıştı. Dizinin 3. sezonu is büyük bir merakla beklenirken izleyiciler yeni sezonda neler yaşanacağını merak ediyor. Peki  Kuş Uçuşu 3. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezon ne zaman çıkacak, kaç bölüm? Kuş Uçuşu ne zaman yayınlanacak? Sorularını merak ediyor. 

27 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 27 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

KUŞ UÇUŞU 3. SEZONU NE ZAMAN

Netflix'te yayınlanan ve başrollerinde Miray Daner, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk iki sezonu Netflix'in en çok izlenen dizisi olmuş tüm Türkiye'de sevilen diziler arasında yerini almıştı. Dizinin 3. sezonunun ise 11 Nisan'da Netflix'te yayınlanacağı öğrenildi.  

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

KUŞ UÇUŞU 3. SEZONU NE ZAMAN, KAÇ BÖLÜM

Ay Yapım tarafından Netflix'te hazırlanan dizinin ilk sezon 16 bölüm olurken, ikinci sezonu da 16 bölüm olarak yayınalndı. Dizinin 3. sezonunun da 16 bölüm olması bekleniyor.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading