Yandex Metrica

Küs ikili Murat Cemcir, Ahmet Kural hakkında konuştu: Artık yollarımızın kesişmesine gerek yok...

Küs ikili Murat Cemcir, Ahmet Kural hakkında konuştu: Artık yollarımızın kesişmesine gerek yok...

Türk film ve dizi sektörünün aranan yüzlerinden olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir arasındaki küslük devam ediyor. Son olarak ise Murat Cemcir, eski arkadaşı Kural hakkında; "Artık Ahmet'le yollarımızın kesişmesine gerek yok" diyerek ilişkilerinin tamamen bittiğini açıkladı.

Yaşam

25.03.2024, 05:54

''Kardeş Payı'', ''Düğün Dernek'', ''İşler Güçler'', ''Çalgı Çengi'', ''Ailecek Şaşkınız'' gibi projelerde başrol oynayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi arasında ipler iyice gerildi. 

Sarmaş dolaş görüntülenmişlerdi! Ünlü şef Somer Sivrioğlu ile aşk yaşayan Aslı Turan'dan şaşırtan açıklama! Sarmaş dolaş görüntülenmişlerdi! Ünlü şef Somer Sivrioğlu ile aşk yaşayan... Haberi Görüntüle

MURAT CEMCİR'DEN AHMET KURAL AÇIKLAMASI

İkilinin uzun süredir küs olduğu bilinirken geçtiğimiz günlerde bir davette muhabirlerin sorularını yanıtlayan Cemcir, Kural hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cemcir; "Bizim aramızda bir küslük yok. Ben kimseye küsmem, insanlar bana küser. Ben öyle dururum. Geri gelirler barışırlar sonra yine giderler. Ahmet gelmedi" dedi.

'Kendim ettim kendim buldum!' Survivor Yunus Emre'den birleşme partisinde  Aleyna'ya bakarak... 'Kendim ettim kendim buldum!' Survivor Yunus Emre'den birleşme partisinde Aleyna'ya... Haberi Görüntüle

''YOLLARIMIZIN KESİŞMESİNE GEREK YOK''

Ancak ünlü oyuncu Cemcir, Kural'ın düğün davetiyesi gönderdiğini ancak Whatsapp kullanmadığı için ise görmediğini belirtti. Cemcir; "Ben Whatsapp kullanmıyorum, bazı numaralara bakmıyorum. Engelleme yok. Ahmet benim çok sevdiğim eski bir arkadaşım. Güzel maceralar yaşarsın ve biter. Ahmet Kural'la artık yollarımızın kesişmesine gerek yok" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading