Yandex Metrica

Kraliyet ailesinin dışladığı gelin Meghan Markle'den büyük hamle! Yasakları çiğnedi sosyal medya hesabı açtı!

Kraliyet ailesinin dışladığı gelin Meghan Markle'den büyük hamle! Yasakları çiğnedi sosyal medya hesabı açtı!

Zorlu ve baskıcı hayata dayanamayan İnglitere Kraliyet ailesinin sevilmeyen gelini Amerikalı ünlü oyuncu Megan Markle, prens Harry ile evlenirken sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. İstenmeyen gelinin yeni bir sosyal medya hesabı açtığı öğrenildi.   

Yaşam

18.03.2024, 15:28

İngiltere Kraliyet ailesinindışladığı ve istemediği ünlü oyuncu Megan Marcle, İngiliz Kraliyet ailesinin üyesi olmuş sonrasında ise Prens Harry ile 2019 yılında İngiltere'nin Windosr kentinde bulunan St. George Şapeli'nde dünyaevine girmişlerdi. 

Ünlü oyuncu evlilik teklifini 'facia' diyerek anlattı! Özel hayatı ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu! Ünlü oyuncu evlilik teklifini 'facia' diyerek anlattı! Özel hayatı ile... Haberi Görüntüle

BASKILARA DAYANAMAYAN GELİN ABD'YE TAŞINMIŞTI

İngiltere Kraliyet ailesine mensup prensler ile evlenecek gelinlerin belirli bir kurallar çerçevesinde yaşamaları, kıyafatleri, üslup, toplumdaki duruşları gibi birçok farklı etkene dikkat etmeleri gereken baskıcı bir yapısı sebebiyle gelinler büyük zorluklar yaşmakta. Ancak Kraliyet ailesine gelin giden Megan Markle tüm bu kısıtlama ve baskılara dayanamadı ve  İngiltere sarayıyla bağını kopararak, ABD'ye taşındı.

Angelina Jolie, Brad Pitt'i 'kan emicilikle' suçlamıştı! Ünlü oyuncunun eşine milyonlarca dolar maddi destek sağladığı ortaya çıktı! Angelina Jolie, Brad Pitt'i 'kan emicilikle' suçlamıştı! Ünlü oyuncunun eşine... Haberi Görüntüle

MEGAN MARKLE SOSYAL MEDYA HESABI AÇTI

Kraliyet ailesine katılan Megan Markle'nin sosyal medya hesaplarını kapatması gerekti ve bu kurala uyan Megan, ABD'ye taşınması sonrasında yeni bir instagram hesabı açtı. 

Türkiye'nin konuştuğu olaya sanat camiasından bir tepki daha! Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu: Başıma bir şey gelmeyecekse... Türkiye'nin konuştuğu olaya sanat camiasından bir tepki daha! Nilgün Belgün'den... Haberi Görüntüle

HESABINDA PAYLAŞIM YAPMAYA BAŞLADI

Markle, ''American Riviera Orchard'' isimli yeni bir instagram hesabını açtı. Ayrıca Megan'ın Sussex Düşesi Megan tarafından yazılı notu da dikkatlerden kaçmadı. Markle'nin sosyal medya hesabında çiçekler ve mutfakta olduğu bir videoyu da hikaye kısmında paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading