Yandex Metrica

Türkiye'nin konuştuğu olaya sanat camiasından bir tepki daha! Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu: Başıma bir şey gelmeyecekse...

Türkiye'nin konuştuğu olaya sanat camiasından bir tepki daha! Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu: Başıma bir şey gelmeyecekse...

Yeşilçam'ın ünlü yıldızlarından olan Nilgün Belgün, Metin Akpınar'ın Suphiye Orancı'dan olan evlilik dışı kızı Duygu Nebioğlu'nun Müge Anlı'ya katılması hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Bir hata 4 kez yapılırsa o artık zevke girer" açıklamasında bulundu.

Yaşam

03.05.2024, 12:36

Türkiye'nin sevilen Yeşilçam oyuncuları arasında yerini alan ünlü oyuncu Nilgün Belgün, geçtiğimiz aylardan bu yana gündemen düşemeyen Metin Akpınar'ın Suphiye Orancı'dan olan evlilik dışı kızları hakkında konuştu.

Akpınar'ın kızı olan Duygu Nebioğlu'nun Müge Anlı'ya katılmasından sonra gerçekelr bir bir gün yüzüne çıkarken, annesi Suphiye Orancı'nın Almanya'da olduğu öğrenilmişti. 

Bulaşık makinesinde bunu kullanıyorsanız plastik yiyorsunuz! ABD'de toplatılıyor Bulaşık makinesinde bunu kullanıyorsanız plastik yiyorsunuz! ABD'de toplatılıyor Haberi Görüntüle

NİLGÜN BELGÜN'DEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisine karşı tepki gösteren ünlü oyuncu Nilgün Belkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Nilgün Belgün, 'başıma bir şey gelmeyecekse diyerek', ''Bir kadın ne ilişki yaşarsa yaşasın karşısındaki erkeğin fikrini almadan çocuk doğurmamalı. İlişki ve kararlar iki kişiliktir.Hadi bir kez hata oldu diyelim 'Bir hata 4 kez yapılırsa o artık zevke girer' diye bir söz vardır." ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading