Yandex Metrica

Angelina Jolie, Brad Pitt'i 'kan emicilikle' suçlamıştı! Ünlü oyuncunun eşine milyonlarca dolar maddi destek sağladığı ortaya çıktı!

Angelina Jolie, Brad Pitt'i 'kan emicilikle' suçlamıştı! Ünlü oyuncunun eşine milyonlarca dolar maddi destek sağladığı ortaya çıktı!

Tüm dünyanın en sevilen oyuncularından olan ve 2014 yılında dünyaevine giren Angelina Jolie ve Brad Pitt 2019 yılında boşanmışlardı. Ancak çiftin aralarındaki mal paylaşımı ve nafak krizi bir türlü son bulmadı. Brad Pitt eski eşi Angelina'yı kan emicilikle suçlarkan, 100 milyon dolardan fazla maddi destek verdiği öğrenildi. 

Yaşam

28.04.2024, 03:13

''Maleficent'', ''Bay ve Bayan Smith'', ''Eternal'' gibi filmlerde oynayan 48 yaşındaki ünlü oyuncu Angelina Jolie ve ''Dövüş Kulübü'', ''Bir Zamanlar Hollywood'', ''Tibet'te 7 Yıl'', ''Truva'', ''Dünya Savaşı Z'' gibi filmlerde rol alan ünlü oyuncu Brad Pitt 2014 yılında evlenmişlerdi. 

Annesinin izinden gidiyor! Ünlü şarkıcının kızı oyunculuğa ilk adımını atıyor! Hedef Hollywood Annesinin izinden gidiyor! Ünlü şarkıcının kızı oyunculuğa ilk adımını atıyor!... Haberi Görüntüle

YILLARDIR SÜREN DAVALARI BİTMEDİ

Çift 2019 yılında arlarında çıkan şiddet iddiaları nedeniyle boşanmışlardı. Ancak çiftin boşanmasından sonra da sular durulmadı ve çift aralarında mal varlığı paylaşımı ve nafaka yüzüden davalık oldu. 

Güzellik yarışmasına katıldı tüm güzelleri solladı! 60 yaşındaki kadın yarışmaya katılarak herkesi şoke etti! Güzellik yarışmasına katıldı tüm güzelleri solladı! 60 yaşındaki kadın yarışmaya... Haberi Görüntüle

ESKİ EŞİNDEN GİZLİ MÜLKÜ SATIŞA ÇIKARTMIŞTI

Geçitğimiz günlerde Jolie'nin, Pitt'e ait olan Miravel Şatosu'nu almak istediği için davalık olmuş, sahibi Bratt Pitt'ten gizli şekilde satışa çıkardığı için mahkeme Angelina'yı haksız bulmuştu. 

6 çocuğu bulunan çiften Brad ise çocukları kabul etmeyerek nafaka ödemek istemediği iddia edilmiş ancak o iddialar Pitt taradından yalanlanmıştı.

Adada aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Survivor Aleyna'dan Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'e sert sözler: Ben onun bildiği kadınlardan değilim... Adada aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Survivor Aleyna'dan Yunus Emre'nin eşi... Haberi Görüntüle

UÇAKTA ŞİDDET BOŞANMALARINA NEDEN OLDU

Aralarında yaşanan şiddetli geçimsizlik ve Angelina Jolie'ye 2016 yılında 'uçakta kendisine şiddet uyguladığı' iddiası da magazin basınında ortalığı karıştırmış, Brad'i bu yüzden boşadığı öne sürülmüştü.

 

Kıvanç Tatlıtuğ küplere bindi! Çağatay Ulusoy ile küs olduğu iddialarını sert bir şekilde eleştirdi! Kıvanç Tatlıtuğ küplere bindi! Çağatay Ulusoy ile küs olduğu iddialarını... Haberi Görüntüle

BRA'TEN ESKİ EŞİNE  100 MİLYON DOLARLIK DESTEK

Ancak çiftin hukuki mücadelesi hala devam ederken, eski eş Brad Pitt'in çifte maddi destek sağlamaya devam ettiği öğrenildi. 

İkiliye ait yakın bir kaynaktan alınan habere göre, Pitt'in 100 milyon dolara yakın destek verdiği ve Jolie'nin Brad Pitt sayesine zenginleştiği öne sürüldü.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading