Yandex Metrica

Sitede Ara

Kızıl Goncalar oyuncu kadrosuna sürpriz isim! Cüneyd'in babası geliyor! Sırlar açığa çıkıyor!

Kızıl Goncalar oyuncu kadrosuna sürpriz isim! Cüneyd'in babası geliyor! Sırlar açığa çıkıyor!

NOW TV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Kızıl Goncalar dizisinin yaklaşan sezon finaline doğru sürpriz bir isim transfer oluyor.   

Yaşam

31.03.2024, 11:22

NOW kanalında Pazartesi akşamları izlenme rekorları kıran ve başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlı, Erkan Avcı, Selen Öztürk, Hazal Türesan gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide yeni bir gelişme yaşandı. 

Gold Film'in yapımını üstelndiği dizi bu akşam 11'inci bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanırken, birçok sır da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

 

Anoreksiya nervoza teşhisi konulmuştu! Tutklu fenomen Nihal Candan hakkında mahkeme tahliye kararı verdi! Anoreksiya nervoza teşhisi konulmuştu! Tutklu fenomen Nihal Candan hakkında mahkeme... Haberi Görüntüle

CÜNEYD'İN BABASI DİZİYE DAHİL OLUYOR

Mert Yazıcıoğlu'nun canlandırdığı Cüneyd karakterinin diziye babası dahil oluyor.

Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürüldü! Banu Parlak duruşma sonrası sosyal medyadan ateş püskürdü! Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürüldü! Banu Parlak duruşma sonrası... Haberi Görüntüle

OYUNCU ARAYIŞI DEVAM EDİYOR

20. bölümde sezon finali yapacak olan dizide oyuncu arayışı içinde oldukları ve sakal uzatması gerektiği için birkaç ünlü isimle görüşmeler gerçekleştirildiği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading