Yandex Metrica

Kızıl Goncalar dizisinde oyuncu krizi! Ünlü oyuncu diziye veda ediyor!

Kızıl Goncalar dizisinde oyuncu krizi! Ünlü oyuncu diziye veda ediyor!

Ekranların sevilen dizisi haline gelen Kızıl Goncalar dizisinde şoke eden bir ayrılık yaaşnacak. Dizide 'Feyza' karakterini üstlenen Zehra Kelleci'nin diziye veda edeceği öğrenildi.

Yaşam

23.04.2024, 00:19

NOW TV ekranlarında yerini alan Kızıl Goncalar dizisi yayınladnığı günden beri izleyiciyi ekranalra kilitlemeyi başardı. 

Başrollerinde Özgü Namal,  Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı,  Selen Öztürk, Özcan Deniz, Hazal Türesan gibi isimlerin ye aldığı dizi Gold Film tarafından çekimleri devam ediyor. 

 

Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba'dan kötü haber! Amerika'da yoğun bakıma alındı! Durumu kritik! Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba'dan kötü haber! Amerika'da yoğun bakıma alındı!... Haberi Görüntüle

DİZİYE YENİ BİR İSİM DAHİL OLUYOR

Diziye yakın zamanda Cüneyd'in babası dahil olacakken oyuncu arayışları devam ediyor.  Oyuncunun sakal uzatması gerektiği ve bu yüzden oyuncu karakter seçimi için erken hareket edilmesi gerektiği belirtilmişti.

Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne söylüyor? Bor insan sağlığına zararlı mı? Hangi gıdalarda bor var? Bor kansere yol açar mı? Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne... Haberi Görüntüle

ZEHRA KELLECİ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Ancak diziye ilişkin kötü bir haber geldi. Dizi de 'Feyza' karakterini canladnıran Zehra Kelleci'nin dizide ayrılacağı iddiası ortalığı karıştırdı. Konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken dizideki gidişata göre ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı da iddialar arasında yerini aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading