Yandex Metrica

İnstagram'da geçmiş tarihli gönderi paylaşma nasıl yapılır?

İnstagram'da geçmiş tarihli gönderi paylaşma nasıl yapılır?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram'a yeni bir özellik egliyor. Bundan böyle Instagram'da eski tarihli paylaşımlar yapmak mümkün olacak. Yeni özellik ile  geçmişte paylaşıl-“mış” gibi gönderi paylaşılmasına olanak tanıyacak. Peki İnstagram'da geçmiş tarihli gönderi paylaşma nasıl yapılır?

Yaşam

28.04.2024, 18:28

Instagram sürekli yeni özelliklerle kullancıların işini kolaylaştırıyor. Son olarak yeni bir güncelleme ile kaçırılan ve geride kalan bir tarih için paylaşım yapmak mümkün olabilecek. Bu yeni özellik şimdiden büyük heyecan uyandırdı. Bir zaman yolculuğu olarak da adlandırılan bu özellik ile kullanıcılar geçmiş bir zaman dilimi için bugünden paylaşımda bulunabilecek.

Cezaevinden tahliye edilmişti! Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine giderken sinir krizi geçirdi! Nedeni ise çok geçmeden ortaya çıktı! Cezaevinden tahliye edilmişti! Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine giderken sinir... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM'DA GEÇMİŞ TARİHLİ GÖNDERİ PAYLAŞMA NASIL YAPILIR?

İnstagram'da geçmiş tarihli gönderi paylaşma döenmi yakında başlayabilir. Mobile developer Alessandro Paluzzi tarafından X hesabı üzerinden paylaşılan bir ekran görüntüsü herkesi şaşırttı. Görüntüye göre, platformda “Geçmişte Paylaş” adında bir bölüm eklendiği belirtiliyor. Konuya dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak düzenlemenin eski tarihli paylaşım yapmaya olanak tanıyan bir düzenleme olduğu düşüncesinde olanlar oldukça fazla.

İnstagram'da geçmiş tarihli gönderi paylaşma nasıl yapılır.jpg

Gizlice fotoğrafları çekilmişti! Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın ikilisinden bomba açıklama! Gizlice fotoğrafları çekilmişti! Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın ikilisinden bomba... Haberi Görüntüle

KÖTÜYE KULLANIM OLABİLİR

Düzenleme bazı soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. Bu düzenleme hayata geçirilirse hangi paylaşımın ne zaman yapıldığı konusunda bir kafa karışıklığı olabilir. Ayrıca bazı kullanıcılar yanıltıcı içerikler de paylaşabilir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading