Yandex Metrica

Gizlice fotoğrafları çekilmişti! Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın ikilisinden bomba açıklama!

Gizlice fotoğrafları çekilmişti! Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın ikilisinden bomba açıklama!

Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın ünlü fenomen Cansu Taşkın ile ilişkisi olduğu ve tatile gittikleri görüntüleri Taşkın'ın kız kardeşi Elif Vurgun gizlice çekerek basına servis etmişti. O fotoğraflaradan ise Yılmaz Erdoğan rahatsız olarak Taşkın'a dava açtığı iddia edildi. İkili ise dava açılmadığını belirterek açıklamada bulundu.

Yaşam

27.04.2024, 17:33

Türkiye'nin başarılı oyuncusu, yönetmen ve senaristi olan Yılmaz Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde aşk iddialarıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncunun sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın'la ilişkisi olduğu söylenmiş o söylentilere ise Taşkın katıldığı bir youtube programında dorğu olduğu cevabını vermişti. 

Survivor Yunus Emre arsızlığa doymadı! Bu kez Aleyna'nın elini tutup... Survivor Yunus Emre arsızlığa doymadı! Bu kez Aleyna'nın elini tutup... Haberi Görüntüle

GİZLİCE FOTOĞRAFLARI ÇEKİLMİŞTİ

Taşkın, 2 yıldır birlikte olduklarını ve aşklarını doğruladıktan sonra ise çitin geçtiğimiz ağustos ayında tatile gittiği ve samimi pozlarının gizlice çekildiği görüntüler sosyal medya da dolaşmaya başladı.

Cansu Taşkın'ın kız kardeşi Eli Vurgun'un fotoğralarını gizlice çektiği, Yılmaz Erdoğan'ın ise o fotoğralardan rahatsız olması nedeniyle ikiliye dava açtıkları iddia edilmişti. 

Hesaplarınıza şifre koyarken bir daha düşünün! Dünyanın en kolay şifresine yasak geliyor! Hesaplarınıza şifre koyarken bir daha düşünün! Dünyanın en kolay şifresine... Haberi Görüntüle

CANSU TAŞKIN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Olay sonrası ise Cansu Taşkın sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü fenomen Cansu Taşkın, ''Değerli basın mensupkarı hakkımda, Yılmaz Erdoğan tarafından şahsıma karşı dava açılacağı yönünde haberler yapılmaktadır. Hakkımda açılmış herhangi bir dava olmadığı gibi bu yönde çıkan haber içerikleri de mesnetesiz olup şahsımla hiçbir ilgisi yoktur. Bilgilerinize sunarım...'' dedi.

Türkiye'de ev fiyatları İngiltere'deki villaları geçti! İstanbul konutta Avrupa'yı solladı Türkiye'de ev fiyatları İngiltere'deki villaları geçti! İstanbul konutta Avrupa'yı solladı Haberi Görüntüle

YILMAZ ERDOĞAN: YAŞANDI VE BİTTİ

Yılmaz Eroğdan'da konuya ilgili bir açıklama yaparak ilişkilerinin geçtiğimiz yıl yaşandığını ve bittiğini belirterek herhangi bir dava açılmadığıı belirtti. Yılmaz Erodğan'da sosyal medya hesabı instagram üzerinden, "Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle..." açıklamasında bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading