Yandex Metrica

Gonca Vuslateri doğuma günler kala evlendi! Linçlenen oyuncunun 'parti bitti, dağılın' sözleri olay yarattı!

Gonca Vuslateri doğuma günler kala evlendi! Linçlenen oyuncunun 'parti bitti, dağılın' sözleri olay yarattı!

Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklayan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, doğuma günler kala nikah masasına oturdu, linçleyen takipçilerine ise tepki gösterdi.

Yaşam

23.04.2024, 10:31

37 yaşındaki ünlü oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz günlerde dikkatleri üzerine çekecek çarpıcı bir açıklama yapmıştı. Vuslateri hamile olduğunu ve bir kız bebek beklediğini duyurmuş sevenleri ise bu habere çok şaşırmıştı.

Beklenen an geldi! Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat bugün hakim karşısına çıkacak! Beklenen an geldi! Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi... Haberi Görüntüle

NİKAH MASASINA OTURDU

Vuslateri, eşi Levent Bey ile dün nikah masasına oturdu. Karnı burnunda anne sosyal medya hesabından nikahına dair bir fotoğraf paylaştı.

Sıcaktan eriyeceğiz! Uzman isimler uyardı! Türkiye bu yaz sıcaktan kavrulacak! Sıcaktan eriyeceğiz! Uzman isimler uyardı! Türkiye bu yaz sıcaktan kavrulacak! Haberi Görüntüle

LİNÇLEYEN TAKİPÇİLERİNİ ELEŞTİRDİ

Vuslateri; "Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim.. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik. Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu... En çok kadınların, sakın karıştırılmasın kadınların linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu. Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik. Parti bitti yani...Sessizce dağılabiliriz." dedi. 

Metin Akpınar'ın kızından çok konuşulacak itiraf: Evlilik dışı 4 çocuğu var! Metin Akpınar'ın kızından çok konuşulacak itiraf: Evlilik dışı 4 çocuğu... Haberi Görüntüle

DARISI SEVENLERİN BAŞINA

Ünlü oyuncu darısı sevenlerin başına diyerek;  "Ve benim biricik Monem, sana aşık olduğumu anladığım anı hatırlıyorum da.. Bir gece yarısı felaket tartışmışız, yer gök inliyor. Hızlı hızlı yürüyordum kaldırımda. Kendiliğinden yavaşlayıp, yorulduğunda bedenim, olduğum yerde kalakalmıştım. Kendimi aşka direnirken bulmuştum. Beynimin içinde öğretilenlerden koca bir balon... ‘Aşk diye bir şey yok’ sesi... Kimseyle ömür boyu yaşamak ve yaşlanmak istememek. Hepsi... Birbirimizin hislerine teslim oluşumuzun ve hayat hikayemizin merakla nereye akacağını izlemeye koyulduğumuz resmi olarak ilk gün, bir iki haftaya ilk yıl... İyi ki o akşam buluşup dertleştik Derya Şensoy ve Celal Can Algül. İyi ki yan masaya dostlarınız geldi ve birleşti masalar.. İyi ki sohbete doyum olmadı ve başım Levent’in omuzuna düştü. Darısı sevenlerin başına. Diyeyim bari..." dedi.

Sandık Kokusu'nun Irmak'ını hiç böyle görmediniz! Oyuncu Meriç Aral'ın yatak pozu ve dansı büyüledi Sandık Kokusu'nun Irmak'ını hiç böyle görmediniz! Oyuncu Meriç Aral'ın yatak... Haberi Görüntüle

EŞİNİN DEVLET MEMURU OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Geçitğimiz günlerde Ceyda Düvenci'nin programına katılan ünlü oyuncu Vuslateri; “Levent devlet memuru, benim sektörümden hayatımdan çok uzakta bir yerde. O kadar mutluyuz ki, dışarıdan sektörden olmayan biriyle olmanın verdiği bir huzur var. Benim işimin magazinsel bir tarafı var o tarafı da kışkırtıcı. Evde ünlü değilim, evin başka bir hayatı var. Benim domestik tarafım çok bilinmez. Erkek arkadaşımla hiç ortak yanımız yok"  demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading