Yandex Metrica

Gecelik fiyatı dudak uçuklattı! Simge Sağın kesenin ağzını açtı! İşte ünlü şarkıcının kaldığı villanın fiyatı

Gecelik fiyatı dudak uçuklattı! Simge Sağın kesenin ağzını açtı! İşte ünlü şarkıcının kaldığı villanın fiyatı

Son dönemde magazin camiasında gerek giydiği kıyafetlerle gerekse sahne performansıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın, Mauritius tatilinde kaldığı villaya ödediği fiyatla gündem oldu.

Yaşam

05.04.2024, 23:04

Şarkıcı Simge Sağın, son dönemde Mauro Icardi ile özleşen 'Aşkın Olayım' şarkısıyla büyük bir çıkış yakalamış ve Galatasaray taraftarları tarafından ünlü şarkıcıya büyük bir ilgi yağmıştı.

Simge Sağın, şimdilerde Afrika'nın güneydoğusunda Hint Okyanusu'nda bir ada ülkesi olan Mauritius'da yakın arkadaşlarıyla tatil yapıyor.

Uğur Dündar'dan gayrimeşru ilişkiye yayın yasağı! Suphiye Orancı kimyasını bozdu Uğur Dündar'dan gayrimeşru ilişkiye yayın yasağı! Suphiye Orancı kimyasını bozdu Haberi Görüntüle

VİLLANIN GECELİK FİYATI GÜNDEM OLDU!

Ünlü şarkıcı Sağın, sosyal medya hesabundan Mauritius tatilinden anlarını sevenleriyle paylaşırken, tatil için ödediği rakam ise gündem oldu.

Saygısızlığı bitmek bilmiyor! İkinci kez sahneye geç çıktı hayranları mahkemenin yolunu tuttu! Saygısızlığı bitmek bilmiyor! İkinci kez sahneye geç çıktı hayranları mahkemenin... Haberi Görüntüle

GECELİĞİ 12 BİN LİRA!

10 gün boyunca her şeyden uzak tatil yapacak olan Simge ve dostlarının geceliği 12 bin liraya tuttuğu villa üç odalı. Kendi özel havuzu var ve denize çok yakın.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Loading