Yandex Metrica

Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin vasiyeti ortaya çıktı! Meğer 15 yıl önce duyurmuş!

Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin vasiyeti ortaya çıktı! Meğer 15 yıl önce duyurmuş!

Geçitiğimz aylarda evindeki jakuzide ölü bulunan Friends dizisinde Chandler Bing karakterini canlandıran Matthew Perry'in 2009 yılında yazdığı ve ölümünden dört ay sonra ortaya çıkan vasiyeti hekesi şaşırttı.

Yaşam

15.03.2024, 10:04

1994 yılında yayınlanmaya başlayan Amerika'da ve tüm dünyada büyük ses getiren 10 sezonluk Friends dizisinde Chandler Bing karakterini canlandıran Matthew Perry geçtiğimiz aylarda evinin jakuisinde ölü bulunmuştu.

Metin Akpınar'ın babalık davasında İbrahim Tatlıses detayı ortaya çıktı! Meğer Duygu Nebioğulu'nun annesiyle... Metin Akpınar'ın babalık davasında İbrahim Tatlıses detayı ortaya çıktı! Meğer... Haberi Görüntüle

ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ HERKESİ ŞAŞIRTMIŞTI

Ancak ünlü oyuncnunun ölümü akıllarda birçok soru işaretini de berakberinde getirmişti. 54 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncunun otopsisinde ''ketaminin akut etkileri'' nedeniyle hayatını kaybettiği ve kanında ketamin bulunan oyuncunun jakuzide ölümü tedirgilik yaratmıştı.

Metin Akpınar'ın kızından çok konuşulacak itiraf: Evlilik dışı 4 çocuğu var! Metin Akpınar'ın kızından çok konuşulacak itiraf: Evlilik dışı 4 çocuğu... Haberi Görüntüle

MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE EDİYORDU

Ünlü oyuncunun geçmişte alkol ve madde bağımlılığından muzdarip olduğu ancak 19 aydır kullanmadığı biliniyordu. Ketamin'in depresyon ve anksiyete ilaçlarının içerisind yer aldığı ve Los Angeles'ta bulunan Tıbbi Muayene Depertmanı'da olayı incleyerek kaza olduğunu ifade etmişlerdi. 

Ticaret Bakanlığı devreye girdi! Ödül törenlerini incelmeye alan Reklam Kurulu Başkanlığı ceza yağdırdı! Ticaret Bakanlığı devreye girdi! Ödül törenlerini incelmeye alan Reklam Kurulu... Haberi Görüntüle

VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

Ünlü oyuncunun ise 2009 yılında yayınladığı vasiyette “Alvy Singer Living Trust" isimli vakıfa 1 milyon dolar bıraktığı, Woody Allen'in Annie Hall filmini canlandıran karakter Pery'nin adını alan vakıfa 1 milyon dolar, oyuncu John, annesi Suzanne, kız kardeşi Caitilin Morrison ve Razhel Dunn'a da milyonlarca lira bıraktığı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading