Yandex Metrica

Fenomen dizi Kızıl Goncalar'ın kadrosu değişiyor! Kızıl Goncalar dizisinin yeni oyuncusu kim? Yasak Elma dizisinin yıldızı...

Fenomen dizi Kızıl Goncalar'ın kadrosu değişiyor! Kızıl Goncalar dizisinin yeni oyuncusu kim? Yasak Elma dizisinin yıldızı...

NOW TV'de yayınlanan fenomen dizi Kızıl Goncalar'ın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oluyor. İzleycilerin yakından takip ettiği Kızıl Goncalar dizisine hangi oyuncunun dahil olacağı büyük merak uyandırdı. Yasak Elma dizisi yıldız oyuncusu kadro giriyor. Peki Kızıl Goncalar dizisinin yeni oyuncusu kim?

Yaşam

13.04.2024, 09:49

NOW TV'de Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşan fenomen dizi Kızıl Goncalar, yayınladığı her bölümle dizi severlerin beğenisi topluyor. 

Ömür Atay’ın yönettiği, Necati Şahin’in ise yazdığı Kızıl Goncalar dizinin, kadrosuna Yasak Elma dizisinde oynadığı karakterle adından söz ettiren başarılı oyuncu dahil oluyor.

Dizinin güçlü kadrosuna oyuncu Melisa Doğu, Ayza Malikler karakteri ile bu akşam yayınlanacak bölümden itibaren yer alacak.

Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul Teşiklat dizisinden neden ayrıldığını açıkladı!  'Jön egosu' açıklaması ise pes dedirtti! Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul Teşiklat dizisinden neden ayrıldığını açıkladı! 'Jön... Haberi Görüntüle

MELİSA DOĞU KİMDİR?

1981 yılında İstanbul’da doğan oyuncu 14 yaşında modellik ve oyunculuk yapmaya başlamıştır. Türkiye’de podyuma çıkan en genç modeldir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazandıktan sonra modelliği bırakmıştır. Oyunculuğun yanı sıra eğitmenlik ve oyuncu koçluğu da yapmaktadır.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Loading