Yandex Metrica

Kızıl Goncalar dizisi hangi kanalda, nereden izlenir? Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Kızıl Goncalar dizisi hangi kanalda, nereden izlenir?  Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Kızıl Goncalar adlı yeni dizi, ilk bölümünün yayınlanmasının sonrasında izleyiciler tarafından büyük ilgiyle takip edilmeye başlandı. Şimdi ise izleyiciler, Kızıl Goncalar'ın hangi kanalda yayınlandığını öğrenmek istiyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisi hangi kanalda, nereden izlenir? Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Sinema / Dizi

04.05.2024, 23:20

Fox Tv ekranlarında dizi severler ile haftaiçi her Pazartesi saat 20.00'de buluşan Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisi hangi kanalda, nereden izlenir?  Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

KIZIL GONCALAR HANGİ KANALDA?

Kızıl Goncalar, her pazartesi saat 20:00'da FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dizinin başrollerini ünlü oyuncular Özgü Namal ve Özcan Deniz paylaşıyor. Ancak, dizi henüz ekrana gelmeden önce, çeşitli nedenlerle tepkilerle karşılaştı.

KIZIL GONCALAR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren eleştirilere maruz kalan ve RTÜK'ten ceza alan Kızıl Goncalar dizisi, çekim izinleri iptal edilmesi nedeniyle Fatih'teki çekim mekanını değiştirme kararı aldı. Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı mekanlardaki çekim izinleri, ödenen ücretlere rağmen iptal edilmişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi ekibi, Fatih'teki mekanların yerine Beykoz Kundura Fabrikası'nda çekimlere devam etme kararı aldı. Bu değişiklikle birlikte, dizinin yeni çekim mekanı Beykoz olacak ve izleyicilere farklı bir atmosfer sunması bekleniyor. Dizi, bu hareketle eleştirilere karşı uyum sağlama çabasını gösteriyor ve yeni çekim mekanıyla hikayesini sürdürmeye hazırlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading