Yandex Metrica

DOLAR

32.45

%0 expand_less

EURO

34.83

%0 expand_less

ALTIN

2438.60

%0 expand_less

BIST

9915.62

%0 expand_less

BTC ($)

63747.38

%0.83 expand_less

Ebru Gündeş hamile mi? Ebru Gündeş kaç aylık (haftalık) hamile? Çiçeği burnunda çiftten sevindiren haber!

Ebru Gündeş hamile mi? Ebru Gündeş kaç aylık (haftalık) hamile? Çiçeği burnunda çiftten sevindiren haber!

Geçtiğimiz aylarda dünya evine giren Ebru Gündeş ile İş insanı Murat Osman Özdemir çiftinin odlukça mutlu olduğu haberleri magazin gündeminde yer alıyordu. Çiftten sevindiren bir haber daha geldi. Çiçeği burnunda yeni evli çiftin bebek beklediği iddiası magazin gündeminde yer buldu. Ebru Gündeş hamile mi? Ebru Gündeş kaç aylık (haftalık) hamile? soruları ise şarkıcının hayranları tarafından sorulmaya başlandı.

Yaşam

24.04.2024, 20:47

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile iş insanı  Murat Osman Özdemir geçtiğimiz haftalarda Dubai'de dünya evine girmişti. Çift mutlu evliliğini basından uzak bir şekilde sürdürürken çiftten sevindiren haber geldi. Ünlü Şarkıcı Ebru Gündeş'in bebek beklediği iddiaları magazin gündeminde geniş ses getirdi. Ebru Gündeş'in daha önce evlendiği  Reza Zarrab'tan 2011 yılında bir kız çocuğu dünyaya gelmişti. Ebru Gündeş ile Reza Zarrab 2021 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan lüks aracıyla caddeleri turladı! Otomobilin fiyatını duyanlar ise kulaklarına inanamadı! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan lüks aracıyla caddeleri turladı! Otomobilin... Haberi Görüntüle

EBRU GÜNDEŞ HAMİLE Mİ?

Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile dünya evine giren Ebru Gündeş'in hamile olduğu iddiası ortaya atıldı. İddia henüz doğrulmadı ancak kısa sürede magazin gündeminde üst sıralara oturmayı başardı. Onur Akay'dan gelen iddiaya göre Ebru Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğu iddia edildi.  Akay, sitesinde yayınladığı yazıda “Kesin olarak doğrulattım, kesin olarak söylüyorum” diyerek duyurdu.

Frikiğe kızan Hadise şimdi iki erkek arasında bacaklarını ayırdı Frikiğe kızan Hadise şimdi iki erkek arasında bacaklarını ayırdı Haberi Görüntüle

EBRU GÜNDEŞ KAÇ AYLIK HAMİLE?

Ebru Gündeş’in hamile olduğunu iddia eden Onur Aksoy açıklamasında " Haftanın bu ilk gününe müjdeli bir haberle başlayalım. Sizlere, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğunu kesin olarak söylüyorum." dedi. Onur Aksoy haberi ise Ebru Gündeş ile görüşen bir isimden öğrendiğini açıkladı. Aksoy açıklamasında "Ebru’nun hamile olduğu yönündeki bu iddiayı kesin olarak doğrulattım" dedi. 

Dilan Polat'a ceza yağdı! Savcılıktan ünlü fenomene bir dava daha açıldı! Dilan Polat'a ceza yağdı! Savcılıktan ünlü fenomene bir dava daha... Haberi Görüntüle

EBRU GÜNDEŞ KAÇ KERE EVLENDİ?

Ebru Gündeş Murat Osman Özdemir ile evlendiğinde 4. evliliğini yapmış oldu. Ebru Gündeş'in daha önceki evliliğinden 1 çocuğu bulunuyor. 

Hamdi Vardar ( e. 1990; b. 1993)

Ömer Durak ( e. 2002; b. 2003)

Rezza Sarraf ( e. 2010; b. 2021)

Murat Osman Özdemir ( e. 2024 ...)

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading