Yandex Metrica

Dilan Polat'a ceza yağdı! Savcılıktan ünlü fenomene bir dava daha açıldı!

Dilan Polat'a ceza yağdı! Savcılıktan ünlü fenomene bir dava daha açıldı!

Ünlü fenomen ve güzellik merkezi sahibi Dilam Polat eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarıyla KAsım 2023'te tutuklanmış cezaevine gönerilmişlerdi. Soruşturma kapsamında ise savcılık Dilan Polat'ın zincirleme şekilde 'kadına şiddet ve hakaret' suçları nedeniyle 7 yıla kadar hapis istemiyle bir dava daha açtı.

Yaşam

27.04.2024, 23:59

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında eşi Engin Polat ile birlikte 'kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' suçları nedeniyle Kasım ayında tutuklanarak Marmara Cezaevi'ne gönderilmişlerdi.

Artık İcardi'nin eşi değil şarkıcı olarak anılacak! Wanda Nara'nın yeni klibindeki o sahneler viral oldu! Artık İcardi'nin eşi değil şarkıcı olarak anılacak! Wanda Nara'nın yeni... Haberi Görüntüle

BİR FENOMENLE DAHA DAVALIK OLDU

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Dilan Polat'ın ünlü sosyal medya fenomeni A.A ile davalık olduğu öğrenildi. 

24 Temmuz 2023'te Dilan Polat ve fenomen A.A ile aralarında tartışma yaşandı. Tartışma sonrasında Polat, A.A'ya mesaj atarak hakaretlerde bulunduğu öğrenildi. 

Yemek içerikleri paylaşıyorlardı! O çift yıllar içinde bakın ne hale geldi! Sosyal medya yıkıldı: Kız ölmüş Yemek içerikleri paylaşıyorlardı! O çift yıllar içinde bakın ne hale... Haberi Görüntüle

'HATIRLAMIYORUM' DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU

A.A Polat'ın attığı o mesajlarla ilgili savcılığa giderek şikayette bulundu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesinin alınmasının ardından Polat, 'Mesajları gönderdiğimi hatırlamıyorum' dedi.

Ünlü fenomen dördüncü çocuğunu doğurdu! Doğum anına kadar her detayı paylaştı! Takipçileri tepkili: Bu kadar da olmaz! Ünlü fenomen dördüncü çocuğunu doğurdu! Doğum anına kadar her detayı... Haberi Görüntüle

7 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Savcılık ikilinin uzlaşmaya gittiğini ancak uzlaşamadığını belirtti. Dilan Polat hakkında ise zincirleme şekilde 'kadına karşı şiddet ve hakaret' suçları nedeniyle 7 yıla kadat hapis cezası istemiyle dava açıldığını belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading