Yandex Metrica

Ebru Gündeş hamile mi? Apar topar evlenen ünlü şarkıcının hamilelik iddiası ortalığı karıştırdı!

Ebru Gündeş hamile mi? Apar topar evlenen ünlü şarkıcının hamilelik iddiası ortalığı karıştırdı!

Türkiye'nin en sevilen kadın sanatçılarından olan Ebru Gündeş, geçtiğimiz ay iş insanı Murat Özdemir ile apar topar Dubai'de evlenmişti. Çiftin aniden aldığı evlilik kararı magazin dünyasına bomba gibi düşerken, Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğu için evlendikleri iddia edildi. 

Yaşam

21.03.2024, 09:48

2021 yılında iş insanı Reza Zarrab'tan olaylı bir şekilde ayrılan ve dördüncü evliliğini yapan 49 yaşındki ünlü sanatçı Ebru Gündeş, geçtiğimiz ay iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de gizlice evlendi. 

Cinsiyetini doğumda öğrendi! Türkiye'nin tescilli güzeli bir kez daha anne oldu! Bebeğinin ismini ise bakın nasıl koydu! Cinsiyetini doğumda öğrendi! Türkiye'nin tescilli güzeli bir kez daha anne... Haberi Görüntüle

EVLİLİKLERİ OLAYLI BAŞLADI

37 yaşındaki ünlü iş insanı Murat Özdemir ile birlikteliği sonrasında magazin dünyasında ortalık karışmış, Özdemir'in eski eşi Selin Kabak ise; ''Ebru Abla umarım bana yaşattıklarını yaşamasın. Herkesin yolu açık olsun" açıklamasını yapmıştı.

18 Nisan 2024 Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden yarışmacıdan çarpıcı açıklamala! 18 Nisan 2024 Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden yarışmacıdan... Haberi Görüntüle

GÜNDEŞ'İN  4,5 AYLIK HAMİLE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Onur Akay'ın haberine göre ise ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğu ve bu nedenle apaar topar evlenme kararı aldıkları öğrenildi. Akay, ''kesin olarak doğrultalım, kesin olarak söylüyorum'' diyerek haberi duyurdu.

Onur Akay, Ebru Gündeş'in hamile olduğunun öğrenilmesi sonrasında 20 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan düğünün Şubat ayına alınması sonrasında birçok davetlinin düğüne katılamadığını ve çok güçlü bir kaynaktan Gündeş'in hamile olduğunu ifade etti. Ebru Gündeş ile görüşen ünlü bir ismin Gündeş'in hamile olduğunu ve nikah tarihini bu nedenle öne aldıklarını dile getirdiğini söyledi. Çiftin imam nikahlarını kıydıklarını ve 4,5 aylık kesin olarak hamile olduğunu dile getirdi. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading