Yandex Metrica

Buse Terim Volkan Bahçekapılı ile boşanma iddialarına yanıt verdi! 10 yıllık evliliğine ilişkin Terim'den açıklama!

Buse Terim Volkan Bahçekapılı ile boşanma iddialarına yanıt verdi! 10 yıllık evliliğine ilişkin Terim'den açıklama!

Fatih Terim'in kızı ve sosyal medya fenomeni olan Buse Terim 10 yıllık eşi Volkan Bahçekapılı ile olan evliliğini bitiriyor. Bugün İstanbul'da 3. Aile Mahkemesi'nde boşanacak olan Buse Terim'den ilk açıklama geldi. 

Yaşam

08.04.2024, 01:14

Fatih Terim'in kızı olan ve sosya medya fenomeni olan 33 yaşındaki Buse Terim 2014 yılında dünyaevine girdiği Volkan Bahçekapılı ile boşanacğı öğrenildi.

Ünlü fenomen Amerika'da ölü bulundu! Sosyal medyada hesabındaki korkunç detay ise tüyler ürpertti! Ünlü fenomen Amerika'da ölü bulundu! Sosyal medyada hesabındaki korkunç detay... Haberi Görüntüle

BOŞANACAKLARI ÖĞRENİLMİŞTİ

Nil ve Naz adında iki kız çocuğu olan Terim çiftin birbrileini sosyal medya hesaplarından takipten çıkartmışlardı. Evliliklerine ikinci bir şans daha veren çiftin 'evlilikbirliğinin temelden sarsılması' nedeniyle 3. Aile Mahkemesinde boşanacakları öğrenilmişti.

Gözleri başından 20 kat daha büyük! Akdeniz'de yeni bir canlı bulundu Gözleri başından 20 kat daha büyük! Akdeniz'de yeni bir canlı... Haberi Görüntüle

BUSE TERİM SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Ancak Buse Terim sosya lmedya hesabından boşanma iddialarına ilişkin sessizliğini bozdu. Terim, 'Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde, ailemizin, özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz' açıklamasında bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading